Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Online πηγές πληροφόρησης για καλύτερη ενημέρωση

Το UK Sport, ο επίσημος φορέας αθλητισμού της Βρετανίας, δημιουργεί συνεργασίες που έχουν σκοπό την παγκόσμια επιτυχία του αθλητισμού της Βρετανίας.



Μάθετε περισσότερα για το έργο του Qualifications and Curriculum Authority (QCA) όσον αφορά τη βελτίωση της ποιότητας της Φυσικής Αγωγής και της Επιστήμης Αθλητισμού (PESS) στη Βρετανία.



Το Positive Futures αποτελεί ένα εθνικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης της Βρετανίας στα πλαίσια του οποίου οι αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες βοηθούν στην ένταξη νεαρών ατόμων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και είναι κοινωνικά περιθωριοποιημένα.



Η επίσημη ιστοσελίδα του Λονδίνου 2012.



Η Βρετανική Ομοσπονδία Ολυμπιακών Αγώνων (ΒΟΑ) έχει ως στόχο τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της Ολυμπιακής Ομάδας της Βρετανίας σε μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ συγχρόνως αναπτύσσει το Ολυμπιακό Κίνημα στη Βρετανία.



Η Βρετανική Ομοσπονδία Παραολυμπιακών Αγώνων (ΒΡΑ) είναι ο αρμόδιος φορέας για την επιλογή, προετοιμασία, συμμετοχή, χρηματοδότηση και συντονισμό των Βρετανικών ομάδων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.


Η επίσημη ιστοσελίδα του UK athletics, του εθνικού φορέα κλασικού αθλητισμού της Βρετανίας.


Η Ομοσπονδία Αθλητισμού Βρετανικών Πανεπιστημίων (BUSA) παρέχει ένα ευρύ πρόγραμμα αθλητισμού σε 47 αθλήματα στα μέλη της που αποτελούνται από εκπαιδευτικά ιδρύματα της Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του BBC Sport για τις πιο πρόσφατες ειδήσεις από τον αθλητισμό, βίντεο και αθλητικές μεταδόσεις, φωτογραφίες και πολλά περισσότερα.


Η επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FA), που αποτελεί τον επίσημο φορέα ποδοσφαίρου στην Αγγλία.


FOOTBALL CULTURE
Η ιστοσελίδα Football Culture παρέχει προφίλ παικτών, αποκαλυπτικές ιστορίες και άρθρα σχετικά με ποδοσφαιρικές ομάδες της Βρετανίας και του εξωτερικού.


H επίσημη ιστοσελίδα της Βρετανικής Ομοσπονδίας Ενόργανης Γυμναστικής, που αποτελεί τον επίσημο φορέα του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής στη Βρετανία.


Ο επίσημος φορέας για το άθλημα της ποδηλασίας τύπου BMX, ποδηλατικούς αγώνες ταχύτητας, ποδηλατοδρομία σε ανώμαλο έδαφος, ορεινή ποδηλασία (mountain bike), ποδηλασία δρόμου και πίστας της Βρετανίας.


Η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης επί Χόρτου (LTA) που ιδρύθηκε το 1888, αποτελεί τον επίσημο φορέα αντισφαίρισης στη Βρετανία.


Η επίσημη ιστοσελίδα του All England Lawn Tennis Club.


O Σύνδεσμος Ποδοσφαίρου Ράγκμπυ (RFL) είναι ο επίσημος φορέας του αθλήματος του ποδοσφαίρου ράγκμπυ στη Βρετανία.


Το Συμβούλιο Κρίκετ Αγγλίας και Ουαλίας (ECB) είναι ο επίσημος φορέας του κρίκετ στην Αγγλία και Ουαλία.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *