Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

«Παίρνω λιγότερα στη Λάτσιο από τον ΠΑΟ»

Η Οσέρ έδειξε διάθεση ακόμη και να κάνει έρανο στις τάξεις των οπαδών της για να αποκτήσει ξανά τον Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά ο ίδιος εξέφρασε την αντίθεσή του κι εξήγησε πως τα χρήματα δεν είναι το παν για τον ίδιο αποκαλύπτοντας πως δέχτηκε μείωση αποδοχών μετακομίζοντας από τον Παναθηναϊκό-«τον οποίο αγαπώ πολύ», όπως είπε-στη Λάτσιο.

«Δεν μου άρεσε αυτή η προοπτική. Ο κόσμος έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα για να δώσει 100 ευρώ για να επιστρέψω στην Οσέρ. Θα προτιμούσα να κάνω εγώ θυσίες από το να πάρω χρήματα από οπαδούς. Έφυγα από τον Παναθηναϊκό, μία ομάδα που αγαπώ, και παίρνω λιγότερα χρήματα στη Λάτσιο. Όμως έτσι μπορώ να ονειρεύομαι για τη συμμετοχή μου με την εθνική Γαλλίας σ το Euro 2012. Το πιστεύω. Θα είναι η τελευταία μου μεγάλη πρόκληση πριν αφήσω τη θέση μου για νεότερους παίκτες», δήλωσε στο «Telefoot».

Ο 30χρονος άσος δεν έκρυψε πως προτίθεται να αγωνιστεί ξανά στη Γαλλία, αλλά και στις ΗΠΑ, προτού κρεμάσει τα παπούτσια του. «Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Οσέρ και τη Μαρσέιγ, δύο ομάδες πολύ σημαντικές για μένα. Θέλω να ξεπεράσω τα 100 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μου λείπουν μόνο έξι γκολ για να τα καταφέρω και θα με ενοχλεί αν δεν το καταφέρω», είπε και κατέληξε: «Το να αγωνιστώ στις ΗΠΑ είναι στα πλάνα μου για το μέλλον. Είναι μία χώρα που αγαπώ». Πηγή : sport-fm.gr