Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟ : Με χαρακτήρα πρωταθλητή


Μπορεί η απόδοσή του να μην άρμοζε σε έναν επίδοξο πρωταθλητή, αλλά ο Παναθηναϊκός επέδειξε χαρακτήρα τέτοιου και αυτό είναι που κρατούν οι «πράσινοι» από το χθεσινό παιχνίδι.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα σίγουρα δεν εντυπωσίασε, τα βρήκε σκούρα απέναντι στην οχυρωμένη Δόξα, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να φτάσει στο ζητούμενο, τους τρεις βαθμούς, κάτι που δεν είχε καταφέρει ο βασικός ανταγωνιστής της στη διεκδίκηση του τίτλου Ολυμπιακός.

Η… δουλειά δεν έχει όμως τελειώσει για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να ολοκληρώσει την τριάδα αγώνων στο ΟΑΚΑ με νίκες, την Κυριακή απέναντι στον δυνατό Ατρόμητο και την Τετάρτη κόντρα στο μαχητικό Λεβαδειακό, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα τουλάχιστον δύο βαθμών από τον Ολυμπιακό όταν και οι δύο ομάδες θα έχουν συμπληρώσει 18 ματς (οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται την Κυριακή στην έδρα της αήττητης για εννέα ματς Skoda Ξάνθης).

Από σήμερα κιόλας η προσοχή στρέφεται στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται αυτή τη φορά να έχει στη διάθεσή του τον Γιόσου Σαριέγκι, ενώ εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει ο Σιμάο.

Στο όριο άλλοι δύο

Δύο ακόμη παίκτες του Παναθηναϊκού έφτασαν στην… επικίνδυνη ζώνη καρτών και στην επόμενη που θα δεχτούν θα στερηθεί η ομάδα τις υπηρεσίες τους. Ο Κώστας Κατσουράνης συμπλήρωσε έξι κάρτες και αν κιτρινιστεί ξανά θα χάσει δύο ματς, ενώ τις τρεις έφτασε ο Βίκτορ Βιτόλο, που στην επόμενη κάρτα θα λείψει από ένα ματς. Έξι κάρτες έχει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ενώ από τρεις οι Ζέκα, Στέφανος Καπίνο και Ρούντολφ Γκέργκελι.

Να’ χε και λεφτά…

Ο Δημήτρης Γόντικας έστειλε επιστολή στους μετόχους της ΠΑΕ βλέποντας πως τα οικονομικά αποθέματα της ομάδας στερεύουν και όχι απλώς δεν αρκούν για απόκτηση ενός δανεικού αμυντικού (όπως είχε ζητήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα), αλλά σύντομα ούτε για την πληρωμή του υπάρχοντος ρόστερ. Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν αναμένεται να βρει ανταπόκριση από τους μετόχους και επί της παρούσης ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να στηριχτεί στον κόσμο του, ελπίζοντας πως στα προσεχή ματς η μαζική του παρουσία θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία.

Εξάλλου, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές του Φλεβάρη αναμένεται να ψηφιστεί από την ολομέλεια της Βουλής το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Συνεπώς μετρά αντίστροφα ο χρόνος για να μπουν τα χρήματα που έχουν δεσμευτεί πως θα βάλουν οι Σαουδάραβες υποψήφιοι επενδυτές, προκειμένου να γίνουν αφεντικά της ΠΑΕ.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *