Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μονόδρομος η πρόκριση για τον Ολυμπιακό


Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας καλείται να πάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη (20:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες θέλουν να αφήσουν στο παρελθόν την ήττα από την Skoda στην Ξάνθη, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όπως είχε πει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους συνεργάτες του, κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες της ομάδας την αποψινή αναμέτρηση. Αν οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεπεράσουν το «εμπόδιο» των Νεοσμυρνιωτών, τότε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ-Πανσερραϊκός στις 22 Φεβρουαρίου.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ψάχνει το καλύτερο δυνατό σχήμα για το σημερινό ματς. Το νέο όνομα που έμεινε εκτός αποστολής είναι εκείνο του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έσω πλατύ του αριστερού γονάτου και είναι αμφίβολος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Από εκεί και πέρα, ο Μέγιερι θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία και μπροστά του θα παίξουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ποτουρίδης. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Μακούν και ο Μανιάτης, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Φουστέρ, ο Ντιόγο και ο Φετφατζίδης. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Πάντελιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Δασκαλάκης, Κοστάντσο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Αμπντούν και Λυκογιάννης. Εκτός έμειναν οι Φέισα, Τζεμπούρ, Μόνχε, Χολέμπας, Μιραλάς και Τοροσίδης.

«Το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Για τον λόγο αυτό πρέπει να παίξουμε καλά και να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης που θα μας φέρει στην ημιτελική φάση του θεσμού», ήταν η δήλωση του Βαλβέρδε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *