Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κρατάει μόνο τη νίκη ο Παναθηναϊκός


Ικανοποίηση για τη νίκη-όχι όμως και την εμφάνιση-στο Καυταντζόγλειο απέναντι στη Δόξα και τη διατήρηση του +5 από τον Ολυμπιακό υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ο εφησυχασμός, ωστόσο, είναι άγνωστη λέξη, αφού οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλά ότι η συνέχεια είναι δύσκολη…

Αρχίζοντας από το εκτός έδρας ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, συνεχίζοντας στο ΟΑΚΑ με την επικίνδυνη Skoda Ξάνθη και ταξιδεύοντας στη συνέχεια στο Ηράκλειο για το ματς με τον Εργοτέλη, πριν αρχίσουν τα ακόμη πιο δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (26/2 εντός), ΑΕΚ (4/3 εκτός), Ολυμπιακό (11/3 εντός), ΟΦΗ (17/3 εκτός) και Άρη (25/3 εντός).

Στόχος του Ζεσουάλδο Φερέιρα στα αμέσως προσεχή ματς είναι η διατήρηση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό σε υψηλά επίπεδα και ει δυνατόν η αύξησή της, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν από τώρα συνεχόμενα δύσκολα ματς απέναντι σε ΠΑΟΚ (5/2 εκτός) και ΑΕΚ (πιθανότατα 10/2 εντός), με τις υποχρεώσεις τους σε Europa League και Κύπελλο να επιβαρύνουν κι άλλο το πρόγραμμά τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ευχαριστημένος που ο αγωνιστικός Γολγοθάς της ομάδας του με δύο ματς την εβδομάδα μέσα στον Ιανουάριο ολοκληρώθηκε χωρίς απώλειες (στο πρωτάθλημα, γιατί κατά τα άλλα ήρθε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο) κι αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα εμφανιστεί πιο φρέσκια και θα αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια.

Δύσκολα ο Κουίνσι 

Εκτός δράσης για 7-10 μέρες αναμένεται να μείνει ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό στον γλουτό και δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο εκτός έδρας ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Αντίθετα, όλα δείχνουν πως θα επανέλθει κανονικά ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός αναμένεται από αύριο να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Διαθέσιμος θα είναι και πάλι ο Νίκος Σπυρόπουλος, που εξέτισε την τιμωρία του. Πολλά χαμόγελα υπάρχουν για την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στους αγώνες 198 μέρες μετά τον τραυματισμό του, ενώ σύντομα αναμένονται ενισχύσεις για την άμυνα. Όχι με κάποια μεταγραφή, αλλά με τις επιστροφές των Μπουμσόνγκ και Καντέ από τραυματισμό και Κόπα Άφρικα αντίστοιχα, το αργότερο σε δύο εβδομάδες.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *