Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κοντά σε Λεάλ ο ΠΑΟΚ!


Μια… ανάσα από την απόκτηση του Σέρχιο Λεάλ φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του χωριού» της «SportDay». Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει έρθει σε συμφωνία με τον Εργοτέλη.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο στον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βιεϊρίνια στα άκρα της ομάδας. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 29χρονο παίκτη ήρθε στο προσκήνιο μετά το ματς των δύο ομάδων στο Παγκρήτιο.

Το συμβόλαιο του Λεάλ με τον Εργοτέλη λήγει το καλοκαίρι και η κρητική ΠΑΕ δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα ποσό κοντά στα 100.000 € για την παραχώρησή του. Πρόθεση των «ασπρόμαυρων» είναι να προλάβουν να δηλώσουν τον Ουρουγουανό για τους αγώνες με την Ουντινέζε για το Europa League.

Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος χαφ έχει παίξει σε 14 ματς (1036 λεπτά συμμετοχής), έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα των Κρητικών.

Προς ανανέωση Λίνο, Γκαρσία

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Λίνο και τον Πάμπλο Γκαρσία για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους. Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά» δεν αποκλείεται άμεσα «οι δύο να υπογράψουν άμεσα την ανανέωση των συμβολαίων τους». Και οι δύο μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, όμως δείχνουν διατεθειμένοι να παραμείνουν κάτοικοι Θεσσαλονίκης.

Πάει για διευθύνων σύμβουλος ο Βρύζας;

Μία σημαντική αλλαγή ενδέχεται να σημειωθεί στο συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας έχουν αλλεπάλληλες συζητήσεις και χθες, μάλιστα, βρέθηκαν στην Εφορία για να συζητήσουν και να τακτοποιήσουν θέματα που αφορούν την ομάδα. Πάντως, η πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει είναι πως ο Βρύζας θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *