Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κοιτάει Ολυμπιακό πλέον ο ΠΑΟΚ


Σημαντική  χθεσινή Νίκη : ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : 0 - 2

Μία σημαντική νίκη πέτυχε χθες ο ΠΑΟΚ απέναντι (2-0) στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να νικήσουν μετά από δώδεκα χρονιές και έδωσαν τέλος στο αρνητικό σερί που είχαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ωστόσο, δεν μπορούν να εφησυχάσουν εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα και το Europa League. Οι Θεσσαλονικείς έχουν τέσσερα ιδιαίτερα δύσκολα ματς, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό εντός, τον ΟΦΗ εκτός, τον Άρη εντός και τον Παναθηναϊκό εκτός.

Ωστόσο, προτεραιότητα αποτελεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να δημιουργήσει ένα νέο σερί από επιτυχίες, παίρνοντας ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά κόντρα στους Πειραιώτες.

Ο Γιώργος Φωτάκης και ο Στέφανος Αθανασιάδης δέχθηκαν από μία κίτρινη κάρτα στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και έφτασαν τις τέσσερις. Έτσι, θα χρειαστεί να απουσιάσουν σε ένα από τους τέσσερις αγώνες (Ολυμπιακό εντός, ΟΦΗ εκτός, Άρη εντός και Παναθηναϊκό εκτός) του «Δικέφαλου» στο πρωτάθλημα.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *