Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Όλα για το πρωτάθλημα!


Σε ρότα τίτλου μπήκε για τα καλά ο Παναθηναϊκός αφού μετά τη χθεσινή νίκη επί του Ατρομήτου και την ήττα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, ανέβηκε στην κορυφή με διαφορά δύο βαθμών και προοπτική να φτάσει αυτή στους πέντε, εφόσον… εξοφληθεί το γραμμάτιο με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι «πράσινοι» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, αλλά έφτασαν σε μία νίκη πραγματικό χρυσάφι απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και κόντρα σε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα (πέραν των Καντέ, Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ που έλειπαν, αποχώρησε και ο Κατσουράνης). Όλοι στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν πως πλέον ο τίτλος βρίσκεται στα χέρια τους και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος για να τον κατακτήσουν.

Το πρωτάθλημα… σώζει

Τα οικονομικά προβλήματα αποτελούν «αγκάθι» στην πορεία πρωταθλητισμού του Παναθηναϊκού. Μέσα στο μήνα θα φανεί αν οι Σαουδάραβες υποψήφιοι επενδυτές θα δώσουν τη λύση ή τα προβλήματα θα συσσωρευτούν. Πάντως ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος θα λυτρώσει και οικονομικά τους «πράσινους», αφού η αυτόματη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League συνεπάγεται έσοδα που ξεπερνούν τα 15 εκατ. ευρώ και μπορούν κάλλιστα να φτάσουν αρκετά πάνω από τα 20 εκατ. ευρώ ανάλογα με την πορεία της ομάδας.

Ασφαλώς μέχρι τότε υπάρχουν πολλές ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν, αλλά σε κάθε περίπτωση, μία ΠΑΕ που θα συμμετέχει στο Champions League είναι πολύ πιο ελκυστική για κάθε ενδιαφερόμενο.

Για την ώρα, η ΠΑΕ ποντάρει στη βοήθεια του κόσμου. Ήδη χθες τα 15.445 εισιτήρια απέφεραν εισπράξεις 171.804 ευρώ, ένα σημαντικό μέρος των οποίων θα πάει στα ταμεία της ομάδας, ενώ η διοίκηση ελπίζει σε ανάλογη στήριξη στο ματς της Τετάρτης, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Χωρίς ανάσα…

Από σήμερα οι πανηγυρισμοί για το +2 κοπάζουν μέχρι να γίνει… +5. Η προσοχή όλων στρέφεται στο εξ αναβολής ματς της ερχόμενης Πέμπτης με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (19:30), όπου ενδεχόμενη νίκη θα αυξήσει το προβάδισμα τίτλου για τον Παναθηναϊκό. Αγωνιστικά, πέραν των απουσιών των Μπουμσόνγκ, Καντέ και Ρούντολφ, σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Κώστα Κατσουράνη, που χθες έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα και ίσως χάσει το προσεχές παιχνίδι.

Άλλοι δύο στο όριο

Αυξάνεται η λίστα των παικτών του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στο όριο των καρτών. Χθες σε αυτή προστέθηκαν ο Σιμάο, που έφτασε τις έξι, και ο Σαριέγκι που έφτασε τις 3. Από 6 κάρτες έχουν ακόμη Λέτο και Κατσουράνης, ενώ από 3 οι Καπίνο, Ζέκα και Ρούντολφ.

* Παρόντες στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Ενιαίου Φορέα» ήταν χθες βράδυ ο Στέφανος Καπίνο, αλλά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *