Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμος να τα «βροντήξει» ο Ζαγοράκης


Ένα βήμα πριν εγκαταλείψει τον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται πλέον ένα βήμα από την έξοδό του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύστερα από 4,5 χρόνια. Η κουβέντα μένω-φεύγω έχει γίνει και άλλες φορές, όμως αυτό που συνέβη την Κυριακή το βράδυ όπου έβλεπε από την σουίτα να πλακώνονται μεταξύ τους οι οπαδοί γιατί οι μεν τον έβριζαν και οι δε τον υπερασπίζονταν... τον έφερε στο «σημείο μηδέν».

«Σιχάθηκα... μαύρισε η ψυχή μου» φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλον το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, και με βάσει τα όσα είχε δηλώσει όταν ανέλαβε τα ηνία του Δικέφαλου: «Όταν και αν διχάσω θα φύγω», μάλλον ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αισθάνεται πως είναι με... το ένα βήμα εκτός ομάδας.

Στο έκτακτο συμβούλιο που ακολούθησε και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία ξημερώματα Δευτέρας, οι περισσότεροι συνέστησαν ψυχραιμία και ο Ζαγοράκης επαναλάμβανε: «Τώρα τι κάνουμε; Τί προτείνετε;», ώστε να αντιμετωπιστεί η «εμφύλια διαμάχη».

Εν τέλει, αφού συνέχισε και την Δευτέρα τις επαφές του, αποφάσισε να δουν τα πράγματα με ψυχραιμία, να μην παρθεί καμία απόφαση λόγω του κρίσιμου ματς με την ΑΕΚ την Τετάρτη για το Κύπελλο, και όλα παίρνουν αναβολή.

Τί θα γίνει τελικά ουδείς βέβαια είναι σε θέση να γνωρίζει, πάντως ο κόσμος δεν πρόκειται ξαφνικά να σταματήσει να αποδοκιμάζει, ούτε εκείνοι που θα αντιδράσουν σε αυτούς που αποδοκιμάζουν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος από την πλευρά του είναι σχεδόν 5 χρόνια σε παραγοντική θέση παρά το γεγονός ότι δεν είχε σκοπό ζωής να διοικεί μια ομάδα και είναι προφανές ότι το τέλος της θητείας τους πλησιάζει, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.

Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *