Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Μάχη Δικεφάλων στην Τούμπα


Το Κύπελλο αποτελεί τον μεγάλο στόχο των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την φετινή χρονιά και οι δύο Δικέφαλοι αναμετρώνται στην Τούμπα για την φάση των 16 η νίκη αποτελεί μονόδρομος (20:00 OTE SPORT1). Χωρίς απουσίες οι δύο ομάδες.

Νίκη ηρεμίας
Τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα ψάχνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Το κλίμα στον Δικέφαλο του Βορρά δεν είναι και το καλύτερο μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και προκάλεσαν την αποχώρηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από το γήπεδο.

Έτσι, το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί διπλό κίνητρο αφού εκτός από την πρόκριση στα προημιτελικά, η νίκη θα επαναφέρει το καλό κλίμα στην ομάδα. Το ευχάριστο είναι η επιστροφή των Μαλεζά και Ίβιτς που επιστρέφουν στην βασική ενδεκάδα.

Με Καράμπελα, Κάλα στην Τούμπα
Το Κύπελλο αποτελεί τον μοναδικό στόχο της ΑΕΚ για την φετινή χρονιά και στην Τούμπας για την φάση των 16 η νίκη αποτελεί μονόδρομος . Με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του ο Νίκος Κωστένογλου.
Στην τελευταία προπόνηση ο Νίκος Κωστένογλου είδε όλους τους Καράμπελα και Κάλα να δηλώνουν παρών και να μπαίνουν στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, Εκτός 20αδας έμειναν οι Κωνσταντόπουλος και ο Ρίκκα. Ο Νίκος Εγγλέζου και ο Γκούντγιονσεν συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αραμπατζής, Μοσχονάς, Μανωλάς, Καράμπελας, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Κοντοές, Αργυρίου, Καφές, Γκερέιρο, Κλωναρίδης, Κάλα, Δέλλας, Σιαλμάς, Μάκος.

Πηγή : gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *