Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μυρίζει …μπαρούτι στον ΠΑΟΚ


Το κακό τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, το οποίο έφερε τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το θεσμό, συνοδεύτηκε από σκηνές ροκ, ακόμη και έξω από τα γραφεία του συλλόγου.

Μετά από τα όσα τραγελαφικά έγιναν στην Τούμπα κάποιοι από τους οπαδούς κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί πρόθεσή τους ήταν να βρουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη και να διαμαρτυρηθούν σε αυτόν για τον αποκλεισμό της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ όμως δεν ήταν εκεί με αποτέλεσμα οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» να τα βάλουν με τα γραφεία κάνοντας ζημιές συνεχώς φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ζαγοράκη.

Το μέγεθος των ζημιών θα εκτιμηθεί σήμερα, όμως η πραγματική ζημιά μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Ο ΠΑΟΚ μετά από τα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο κινδυνεύει με μια βαρύτατη τιμωρία. Κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά κακό για την ομάδα η οποία δεν έχει περιθώρια για να πληρώνει μεγάλα ποσά σε πρόστιμα, λόγω της αυστηρότατης οικονομικής πολιτικής την οποία είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει.

Το κερασάκι στην… τούρτα! Αργά το βράδυ παράγοντες της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του Θοδωρή Ζαγοράκη για να μιλήσουν για την κατάσταση στην ομάδα και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Το δεδομένο είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν έχει τις αντοχές αλλά και το καθαρό μυαλό να συνεχίσει.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *