Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Κρίνεται το μέλλον της ΑΕΚ


Κρίσιμες για το μέλλον της ΑΕΚ είναι οι επόμενες ημέρες. Ο «τελικός» του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη μπορεί να έχει… παγώσει τις αντιδράσεις των παικτών, αλλά εφόσον μέχρι τότε δεν υπάρξει κάποια λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ, ο σύλλογος κινδυνεύει με διάλυση.

Από τη διοίκηση διαρρέεται πως οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους από τον αραβικό κόσμο συνεχίζονται και εκφράζεται αισιοδοξία για την έκβασή τους. Ωστόσο παίκτες και οπαδοί έχουν κουραστεί από τις διαρροές και περιμένουν λύσεις, αποδείξεις και ονόματα. Η προθεσμία 45 ημερών που είχε δοθεί στις 2 Δεκεμβρίου στον επενδυτή που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος εκπνέει σήμερα και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη από αυτό το μέτωπο, αλλά ούτε και από τις επαφές με ένα αραβικό fund και μία πετρελαϊκή εταιρεία.

Τα χρήματα που θα μπουν την τρέχουσα εβδομάδα στους λογαριασμούς παικτών και υπαλλήλων της ΠΑΕ (μέρος από τα πριμ της UEFA) δεν αντιστοιχούν παρά μόνο σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των οφειλομένων και το μόνο που κρατά τους ποδοσφαιριστές από κάποια μαζική αντίδραση (πιθανώς και μαζική προσφυγή) είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Εφόσον δεν υπάρξει κάτι ευχάριστο μέχρι τότε, η επόμενη μέρα του ματς Κυπέλλου, ακόμη και σε περίπτωση πρόκρισης αλλά πολύ περισσότερο αν η «Ένωση» έχει αποκλειστεί, αναμένεται «εκρηκτική».

Δεν άρεσε στους παίκτες 

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει τονίσει κατ’ επανάληψη στους παίκτες της ΑΕΚ πως είναι με το μέρος τους στο θέμα των οφειλομένων που υπάρχουν από τη διοίκηση προς το μέρος τους. Όμως-επίσης-έχει πει πολλάκις πως δεν θέλει να χρησιμοποιούνται τα οικονομικά προβλήματα από τον ίδιο ή τους παίκτες του ως δικαιολογία για αρνητικά αποτελέσματα. Έτσι στη χθεσινή προπόνηση τόνισε πως «… δεν θέλω να βρίσκουμε δικαιολογίες όταν δεν κερδίζουμε και να αναφερόμαστε στο οικονομικό πρόβλημα». Η παρατήρηση αυτή δεν ήχησε πολύ καλά στα αυτιά ορισμένων παικτών. Το τελευταίο που χρειάζεται η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι να διαταραχθεί η πολύ καλή μέχρι τώρα σχέση του προπονητή με τους παίκτες…

Ελάχιστες πιθανότητες 

Λύση για το αριστερό άκρο άμυνας στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη για το Κύπελλο καλείται να βρει ο Νίκος Κωστένογλου. Οι ενοχλήσεις του Καράμπελα στο ισχίο αφήνουν ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει έστω και να μπει στην αποστολή που θα ανακοινωθεί αύριο. Πώς θα αντικατασταθεί εφόσον τελικά λείψει; Υπάρχουν αρκετές σκέψεις, όπως η χρησιμοποίηση του Κοντοέ αριστερά και του Αργυρίου δεξιά, αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε ρόλο μπακ ο Γεωργέας με την επιστροφή του Μάκου στην ενδεκάδα. Οι ενοχλήσεις Κωνσταντόπουλου και Κάλα σε μέση και κοιλιακούς αντίστοιχα δεν προκαλούν ανησυχία και αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι.

Αποχωρεί ο Γκέντσογλου 

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει σύντομα ο Σάββας Γκέντσογλου. Η διορία που έδωσε η διοίκηση στον παίκτη να φέρει πρόταση εκπνέει σήμερα, αλλά δεν αναμένεται να εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος από τη στιγμή που ο παίκτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να κερδίσει την ελευθερία του μέσω προσφυγής. Ο νεαρός μεσοαμυντικός φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα της Ιταλίας (όχι Τσεζένα ή Αταλάντα που έχουν ακουστεί) και προτίθεται να χαρίσει ένα μέρος των 280.000 ευρώ που του οφείλονται εφόσον αποδεσμευτεί την τρέχουσα περίοδο.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *