Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Νίκη του ΠΑΟ σε ...παγοδρόμιο


Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ένα γήπεδο όπου το χορτάρι ήταν παγωμένο , ο Κλέιτον με ανάποδο ψαλίδι στο 85' έδωσε τους τρεις βαθμούς (1-0) στην ομάδα του Φερέιρα.

Ο αγώνας ήταν υπέροχος σε θέαμα και με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Και να σκεφθείτε ότι παραλίγο να μην γίνει, καθώς ο πάγος κοντά στις γραμμές ήταν αρκετός και πολλοί εξέφραζαν αμφιβολίες για το αν έπρεπε ή όχι να αρχίσει το παιχνίδι. Ο διαιτητής Σπάθας πριν από την έναρξη του ματς, ζήτησε να καθαριστεί ο αγωνιστικος χώρος από τον πάγο. Μπήκαν σκούπες και το αυτοκίνητο που μεταφέρει τους τραυματίες εκτός τερέν και προσπάθησαν οι αρμόδιοι να βελτιώσουν την κατάσταστη. Τελικά, ύστερα από περίπου 40 ' άρχισε το ματς για να σταματήσει προσωρινά στο 15'! Τότε, ο Φερέιρα και οι παίκτες του ΠΑΟ, με πρώτους τους Λέτο -Σπυρόπουλο(βρίσκονταν στον πάγκο) ζήτησαν να μπει τέλος στην αναμέτρηση, γιατί έμπαινε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών, αφού δεν μπορούσαν σε κάποια σημεία να σταθούν όρθιοι. Ο Σπάθας, ωστόσο, ήταν ανένδοτος και η μάχη συνεχίστηκε, αφού ο ρέφερι απέβαλε τον συνεργάτη του Φερέιρα, τον Ζοσέ Γκόμεζ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ο Καρνέζης με εξαιρετικές αποκρούσεις είπε  πολλές φορές «όχι». Και όταν ο Παναθηναϊκός έφτανε μπροστά στην εστία του ΠΑΣ, ωραίες εκτινάξεις έκανε ο Κηπουρός, ο έτερος τερματοφύλακας!
Με την είσοδο του Λέτο στο ματς κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟ ήταν πιο απειλητικός και έφτασε στο 0-1 στο 85'. Ο Κηπουρός σταμάτησε τον Τοτσέ στο τετ-α-τετ , αλλά ο Κλέιτον με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έδωσε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκό(0-1).


Διαιτητής: Σπάθας.

Κίτρινες: Πάντος, Κλέιτον, Λέτο, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ντε Βισέντι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Ντε Βισέντι, Ζαραδούκας(86' Μπακαγιόκο), Μπεσέρα, Γεωργίου (90' Μιχαήλ), Σκούφαλης, Βίλα (58' Τζάνης).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Μπίαρσμιρ, Κατσουράνης, Ιωαννίδης, Σιμάο, Βιτόλο (61' Λέτο), Κουίνσι(78' Φουρλάνος), Κλέιτον, Τοτσέ, Μαυρίας(46' Μαρίνος).

Πηγή : tanea.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *