Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Σούπερ Λίγκα : Η ΑΕΚ στη Λειβαδιά


Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ στις 19.30 συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτά που διεξάγονται σήμερα για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Νωρίτερα στις 17.15 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο Εργοτέλης τον Πανιώνιο.


Αν και πρώτο θέμα στην ΑΕΚ είναι τα όσα προκύπτουν στην υπόθεση Ξενιάδη, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου καλούνται να μείνουν ανεπηρέαστοι από τη συγκεκριμένη κατάσταση και να πάρουν τη νίκη στην έδρα του Λεβαδειακού (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ και να πάρουν το «τρίποντο», με το οποίο θα παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα...

Ο προπονητής της «Ένωσης» σκοπεύει να παρατάξει ένα αρκετά διαφορετικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης. Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Καράμπελα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μανωλάς, Δέλλας.

Επίσης, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η ετοιμότητα του Κοντέ και αν δεν καταφέρει, τότε τη θέση του θα πάρει ο Γεωργιάδης και στον άξονα θα παίξουν οι Μάκος, Ρίκκα. Διαφορετικά, ο Μάκος θα καθίσει στον πάγκο.

Ο Χοσέ Κάρλος δεν βγαίνει και την τριάδα της επίθεσης θα αποτελούν οι Λεονάρντο, Σιαλμάς, Μπέλεκ με τον Καφέ να παίρνει θέση στο γήπεδο, αν δεν προχωρήσει το πρώτο πλάνο.

Παράδοση με Λεβαδειακό

Πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα μετράει η ΑΕΚ στην έδρα του Λεβαδειακού. Μάλιστα, από τα τελευταία τρία ματς τα δύο έχουν λήξει χωρίς σκορ (0-0) και στο ένα η «Ένωση» κατάφερε να φύγει με το 4-0 από τη Βοιωτία.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

11/04/2010 Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-0
30/11/2008 Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-0
30/09/2007Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-4 (31' αυτ. Ζησόπουλος, 37' Μπλάνκο, 58' Ράμος, 77' Κονέ)

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *