Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

«Κυανόλευκος» και επίσημα ο Ιγκλέσιας


Παίκτης του Ατρόμητου και με την βούλα είναι ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών, επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «17», και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ομάδας του Περιστερίου. Σε αυτές ανέλυσε τους λόγους που την επέλεξε, μετά το «διαζύγιό» του με την Λάρισα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βάλτερ Ματίας Ιγκλέσιας. Ο ποδοσφαιριστής, που μετέχει από την περασμένη Πέμπτη στις προπονήσεις της ομάδας, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών έχοντας προηγουμένως μείνει ελεύθερος από την ΠΑΕ Λάρισα».

Αμέσως μετά δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας μας τα εξής: «Νιώθω πολύ ικανοποιημένος για την εξέλιξη που είχε το θέμα της μεταγραφής μου στον Ατρόμητο. Η νέα μου ομάδα κάνει σταθερά βήματα προόδου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρσι αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και φέτος είναι ήδη στην ημιτελική φάση και σταθερά μέσα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Είναι μια ομάδα που παίζει που καλό ποδόσφαιρο, που διαθέτει τέλεια οργάνωση και άριστες εγκαταστάσεις. Επιπλέον γνωρίζω τον προπονητή κύριο Δώνη με τον οποίο συνεργαστήκαμε στη Λάρισα και ξέρω πολύ καλά τον τρόπο δουλειάς του αλλά και τη φιλοσοφία του.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Ατρόμητο να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα, να παίξει δηλαδή στα πλέι οφ, να κερδίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και γιατί όχι να φθάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Είμαι καλά και θέλω να τεθώ όσο πιο γρήγορα στη διάθεση του προπονητή μου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου καθώς και τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο που χειρίστηκε με απόλυτο επαγγελματισμό την υπόθεσή μου».

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «17».

Ποιος είναι

Ο Βάλτερ Ματίας Ιγκλέσιας γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1985 στο Ροζάριο της Αργεντινής κι άρχισε την καριέρα του με την Εξπρέσο Ντελ Τρεμπόλ. Αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος και μεταπήδησε στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2004, όπου έπαιξε στην ομάδα Νέων του ισπανικού συλλόγου για τρία χρόνια.

Τον Αύγουστο του 2007 μετακόμισε στην Ελλάδα για χάρη της Λάρισας, της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο ύψους 1.93 μ. μέσος ποδοσφαιριστλης έπαιξε 81 φορές με τη Λάρισα και έχει σκοράρει τρεις φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *