Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζουν μαζί!


Ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους Μαρινάκης-Βαλβέρδε

Στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θα παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με όσα εκτιμούν στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ευχαριστημένος από τον Ισπανό τεχνικό και εκείνος με τη συνεργασία που έχει με τον πρόεδρο των Πειραιωτών.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου βλέπει ότι η ομάδα αποδίδει και έχει καταφέρει να βρίσκεται εντός των τριών διοργανώσεων. Η ομάδα είναι δεύτερη - σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή -, έχει φτάσει στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας και όλα δείχνουν ότι θα περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

«Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα βρει καλύτερο προπονητή από τον Βαλβέρδε και ο Βαλβέρδε δύσκολα θα βρει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό», λένε στην ΠΑΕ. Ο Βαλβέρδε έχει καταφέρει στους πρωταθλητές Ελλάδας να βρει όσα θέλει. Κάλα χρήματα, στόχους και τίτλους, κάτι που δύσκολα μπορεί να βρει στην Ισπανία.

Από την πλευρά του, ο Μαρινάκης έχει βρει την ησυχία του με τον Βαλβέρδε και του έχει δώσει «εν λευκώ» τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, αν και ίσως χρειαστεί λίγο υπομονή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Ξέρουμε όλοι τι θέλει ο πρόεδρος για τον Βαλβέρδε, αλλά δεν μπαίνουνε αυτή την εποχή σε καμία τέτοια διαδικασία συζητήσεων. Όταν έρθει η ώρα, όλα θα γίνουν», τονίζουν στην ΠΑΕ.

Αισιοδοξία για Σιόβα

Δεν αποκλείεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Δημήτρη Σιόβα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από την αρχή τις συζητήσεις με τους εκπρόσωπους του 23χρονου αμυντικού, ο οποίος αρέσει αρκετά στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο νεαρός στόπερ φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του και στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εμφανίζονται αισιοδοξεί ότι θα έχει θετική έκβαση το συγκεκριμένο θέμα. Αν τελικά αποκτηθεί ο Σιόβας, η άμυνα των Πειραιωτών θα γεμίσει Έλληνες μετά τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Παπάζογλου, Ζαραδούκα, Ποτουρίδη και τον… Χοσέ Χολέμπας.

Σκάουτερ για να παρακολουθήσει για ακόμη μία φορά τον Φρανσουά Μοντέστο θα στείλει την ερχόμενη Πέμπτη (23/02) στο Καραϊσκάκη η Βέρντερ Βρέμης. Η γερμανική ομάδα θέλει να «τσεκάρει» ξανά τον Γάλλο, αφού φημολογείται ότι ήδη έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη (το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του).

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ερνέστο

Τη σκέψη να προφυλάξει τον Ράφικ Τζεμπούρ εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν στο Καραϊσκάκη έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης αντί του «τρομοκράτη». Στην ενδεκάδα του κυριακάτικου παιχνίδιου με τον Πανιώνιο θα είναι ο Ζαν Μακούν, αφού ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή της μίας αγωνιστικής. Επίσης, εκτός θα παραμείνει ο Όλοφ Μέλμπεργκ για να προφυλαχτεί μετά την ελαφρά διάσειση που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Μόσχα.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *