Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δεν είναι κάθε ματς του άη Νέρι...


ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ : 1 -1 

Ο Νέρι Καστίγιο δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, και μαζί ούτε ο Άρης προς τη νίκη (μετά από τρεις συνεχόμενες) κόντρα στον Εργοτέλη (1-1).

Οι «κίτρινοι» πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ακόστα (14’), όμως είδαν τον Κατσικοκέρη -σχεδόν από το πουθενά- να τους ισοφαρίζει (31’), αλλά και όλες τις προσπάθειές τους από εκεί και πέρα (με κυριότερη το δοκάρι του Φατί στο 84’) να περνούν ανεκμετάλλευτες. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Ολίσε για τους Κρητικούς.

Γεμάτο από πανό για τις πολιτικές εξελίξεις το «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΤΟ ΜΑΤΣ 

Την ίδια ώρα που στη Βουλή των… άβουλων ετοιμαζόταν να πέσει κι άλλο τσιμέντο στην ταφόπλακα του ελληνικού κράτος, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και σε πολλά γήπεδα ή κλειστά υπήρχε αθλητική δράση. Όχι όμως αμιγώς αθλητική. Η εξέδρα έστειλε τα δικό της μήνυμα με πανό και συνθήματα πολιτικού περιεχομένου για την πρωτοφανή κρίση. Μια κρίση που πλήττει και τον Άρη σε οικονομικό επίπεδο και με την προσωρινή αποχή από τις προπονήσεις, φάνηκε πως τους επηρέασε και στο γήπεδο.

Παρόλο που είχαν τον έλεγχο με κέρδος το προβάδισμα στο σκορ, έπειτα από ωραία συνεργασία Καπετάνου-Ακόστα, έμοιαζαν να μην μπορούν να επιβάλλουν τον ίδιο γρήγορο ρυθμό που είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Μάλιστα από μια απερισκεψία στην άμυνα, ο Φραγκουλάκης εκμεταλλεύτηκε το κενό που παρουσιάστηκε στο μαρκάρισμα του Κατσικοκέρη, ο οποίος δεν σπατάλησε την ευκαιρία και με υποδειγματικό πλασέ δεν άφησε μεγάλα περιθώρια αντίδρασης στον Βελλίδη που μέχρι τότε δεν είχε χρειαστεί να επέμβει. Οι Κρητικοί έχασαν με τραυματισμό τον Λεάλ. Μάλιστα κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Χαλκιαδάκης που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει είχε τις προϋποθέσεις για να φέρει τούμπα το παιχνίδι, αλλά τα έκανε… μούσκεμα στην τελική προσπάθεια.

Ο Μασάδο από την πλευρά του -όπως και απέναντι στον Λεβαδειακό- πέρασε τον Τριανταφυλλάκο, αλλά δεν πήρε την επιθετική πνοή που περίμενε από τον νεαρό άσο. Με τον Ούμπιντες να αποτελεί τον κύριο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών του, αλλά τον Καστίγιο να μην βρίσκεται στην καλύτερή του μέρα, ο Άρης είχε πρόβλημα… Ακόμη κι από αέρος οι «κίτρινοι» έπεσαν σε τοίχος. Ένα το δοκάρι στην κεφάλια του Φατί και το άλλο που όρθωσε ο Πίρσον επεμβαίνοντας στην προσπάθεια του Λαζαρίδη στην εκπνοή.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *