Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Επιτέλους Νίκη για την ΑΕΚ


Την γεύση της νίκης στο ΟΑΚΑ είχε ξεχάσει η ΑΕΚ, αφού δεν είχε καταφέρει να πάρει «τρίποντο» στο σπίτι της από το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1).

Από εκεί που οι «κιτρινόμαυροι» έτρεχαν ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών στο Ολυμπιακό Στάδιο, πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είχαν τρία παιχνίδια μακριά από τα «τρίποντα».

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πήρε την πρώτη της νίκη μετά από δύο μήνες (10 Δεκεμβρίου) και το 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ, στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο των Ηπειρωτών.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με Δόξα Δράμας (0-0), Ξάνθη (1-1) και ΠΑΟΚ (0-2), με την «Ένωση» να μαζεύει μόνο δύο βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια.

Μάλιστα, η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα συνδυάστηκε με το πρώτο γκολ του Παντελή Καφέ τη φετινή σεζόν, αφού ο έμπειρος χαφ είχε να βρει δίχτυα από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, πάλι στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά, όμως, το τελευταίο του γκολ στη Σούπερ Λίγκα, θα πρέπει να πάμε ακόμη πιο πίσω, στις 8 Νοεμβρίου 2010, σε μια νίκη της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη, με σκορ 3-1.

Πηγή : sday.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *