Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Άναψαν τα αίματα πριν τον αγώνα βόλεϊ γυναικών ΑΕΚ - Γαλατάσεραϊ

Ένας μαχαιρωμένος οπαδός από τα επεισόδια στη Γλυφάδα


Είκοσι πέντε προσαγωγές, τρεις τραυματίες αστυνομικοί, ένας οπαδός της ΑΕΚ μαχαιρωμένος και εκτεταμένες φθορές, είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν πριν από τον ευρωπαϊκό αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ της ΑΕΚ και της τουρκικής Γαλατάσεραϊ, στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 150 άτομα επιχείρησαν να μπουν στο γυμναστήριο χωρίς εισιτήρια. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν και προσπάθησαν να τους απομακρύνουν με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή.

Ταυτόχρονα, άλλοι οπαδοί της ΑΕΚ, που βρίσκονταν ήδη μέσα στο γυμναστήριο, βγήκαν έξω και επιτέθηκαν από πίσω στις αστυνομικές δυνάμεις, μετατρέποντας την περιοχή σε πεδίο μάχης.

Οι νεαροί έσπασαν καθίσματα, τις πόρτες και τα τζάμια του γυμναστηρίου, καθώς και ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, ενώ από πέτρες τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.

Στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών και μετά από σκληρές συγκρούσεις κατάφεραν να απομακρύνουν τους οπαδούς, ενώ προσήγαγαν στην Ασφάλεια 25 άτομα. Από τους προσαχθέντες οι 23 είναι οπαδοί της ΑΕΚ και δύο του Παναθηναϊκού, που ερευνάται πως βρέθηκαν εκεί.

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη τα επεισόδια, σε μικρή απόσταση από το κλειστό γυμναστήριο, βρέθηκε τραυματισμένος από μαχαίρι στον γλουτό ένας 30χρονος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», προκειμένου να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες και κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει για το σπίτι του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 30χρονος πήγαινε μαζί με τον αδελφό του στο γήπεδο, όταν δέχτηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών που εκτιμάται ότι είναι οπαδοί άλλης ομάδας και είχαν στήσει ενέδρα στο σημείο για να επιτεθούν σε οπαδούς της ΑΕΚ.

Λόγω των επεισοδίων ο αγώνας καθυστέρησε πολλή ώρα να αρχίσει.

Προανάκριση για τα έκτροπα διενεργείται από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας

Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *