Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ελλάδα - Βέλγιο : 1 - 1

«Έχουμε πρόβλημα μπροστά»

Στην αδυναμία της Εθνικής ομάδας στη δημιουργία φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος μετά το 1-1 κόντρα στο Βέλγιο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πρόσθεσε πως πρέπει να αλλάξουν πολλά μέχρι το EURO, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα δουλέψει στην προετοιμασία προκειμένου να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην τελική φάση.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:

«Υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν σήμερα αφού για μεγάλα χρονικά διαστήματα η ομάδα δεν έπαιξε όπως εγώ θα ήθελα. Ήμασταν καλοί για δέκα λεπτά όταν πιέσαμε σωστά τον αντίπαλο και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ. Από εκεί και πέρα δεν μαρκάραμε τόσο καλά όσο στην αρχή. Το Βέλγιο, που έχει πολλούς παίκτες με ποιότητα και εξαιρετικά ατομικά χαρακτηριστικά, ανέλαβε την υπεροχή και κυριάρχησε. Εμείς δεν ήμασταν καλοί και ακόμη κι όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό γιατί ήμασταν πολύ κουρασμένοι».

Για το πού εστιάζει το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας:

«Περισσότερο με ενόχλησε επειδή δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση, κάτι που δεν συνηθίζουμε. Στο δεύτερο μέρος δώσαμε συγκεκριμένες οδηγίες, μπήκαμε δυνατά και εξουδετερώσαμε τα ατού των αντιπάλων. Είχαμε καλύτερη ανάπτυξη, ιδιαίτερα όταν το Βέλγιο έμεινε με δέκα, αλλά είναι φανερό πως έχουμε πρόβλημα στον επιθετικό τομέα. Σήμερα παίξαμε περισσότερο με καρδιά παρά με μυαλό. Θέλαμε να αγωνιστούμε με μια δυνατή ομάδα, αφού το ίδιο δυνατοί θα είναι και οι αντίπαλοί μας στην τελική φάση, Θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά γιατί θέλουμε να πάμε καλά στο EURO. Στην προετοιμασία που θα διαρκέσει περίπου 20 ημέρες θα δουλέψουμε στα πράγματα στα οποία δεν πήγαμε καλά σήμερα».

Για το αν έχει καταλήξει στο βασικό κορμό της αποστολής που θα ταξιδέψει στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας:

«Μιλάμε για 30-35 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλέξω την τελική αποστολή. Έχουμε 2-2,5 μήνες μέχρι τη στιγμή της επιλογής και είναι ανοιχτά τα πράγματα. Ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα, όπως ο τραυματισμός του Ζαραδούκα που ήταν ένας από τους παίκτες που παρακολουθούσαμε, ώστε με βάση τα δικά μου κριτήρια να κάνω τις επιλογές μου. Την περασμένη εβδομάδα δεν πραγματοποιήθηκε αγωνιστική στο πρωτάθλημα, γεγονός που μεταθέτει κατά επτά ημέρες την ολοκλήρωσή του, οπότε θα πρέπει να διαλέξω παίκτες την τελευταία στιγμή πριν φύγουμε για προετοιμασία, πράγμα που θεωρώ αδιανόητο».

Για το μέλλον του στην ομάδα:

«Το ξεκαθάρισα και στη συνέντευξη Τύπου, υπάρχουν συζητήσεις και όταν θα έχουμε και εξελίξεις και αποφάσεις θα τα πούμε. Ο πρόεδρος θα αποφασίσει τότε πότε θα το ανακοινώσει στον κόσμο. Τα σενάρια που ακούγονται δεν με απασχολούν. Εμένα με νοιάζει μόνο η δουλειά μου».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *