Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κρίμα κι άδικο…

Ο Ολυμπιακός δεν συνεχίζει στο Europa League. Οι ερυθρόλευκοι, προηγήθηκαν με τον Μαρκάνο (15΄), έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια, αλλά ένα δεκάλεπτο ολιγωρίας και δύο τραγικά λάθη του Μέγιερι τους στοίχισαν την ήττα 2-1 από τη Μέταλιστ στο Καραϊσκάκη και μαζί τον αποκλεισμό. Βιγιάγκρα (80΄) και Ντέβιτς (86΄) τα γκολ των Ουκράνων που έχασαν και πέναλτι.

Βιγιάγκρα (80΄) και Ντέβιτς (86΄) τα γκολ των Ουκράνων που έχασαν και πέναλτι.



Φωτιά και λάβρα δεν ήταν μόνο η εξέδρα αλλά και ο Ολυμπιακός. Με το γνωστό επιθετικό του στιλ όταν αγωνίζεται εντός των τειχών του… Καραϊσκάκη φρόντισε από την αρχή να δείξει στη Μέταλιστ ότι δύσκολα θα της επιτρέψει να τον αμφισβητήσει. Στο πιο σημαντικό βράδυ της φετινής ευρωπαϊκής του πορείας, είχε προετοιμαστεί για την πιο πειστική εμφάνιση της χρονιάς.

Με όλες τις γραμμές να δουλεύουν ρολόι, τους παίκτες μαεστρικά στημένους από τον Βαλβέρδε το τρομερό πάθος και η αποφασιστικότητά τους δεν άργησε να ανταμειφθεί. Το δοκάρι του Μιραλάς ήταν η προειδοποίηση για να έρθει ένας Ιβάν να καταρρίψει τον μύθο ότι μόνο οι Ρώσοι μπορεί να είναι τρομεροί. Κι οι Ισπανοί μια χαρά τα καταφέρνουν όταν κάνουν του… κεφαλιού τους!

Τζεμπούρ και Τοροσίδης έχασαν τεράστιες ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς, ωστόσο όποιος νόμιζε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα περιοριστούν σε ένα εικοσάλεπτο ξέσπασμα, έπεσαν πολύ έξω. Ο Τζεμπούρ έχασε τεράστια ευκαιρία να καθαρίσει μια και καλή το ματς, ενώ αργότερα τον μιμήθηκε ο Γκουεγιέ, καθώς από την πίεση των Πειραιωτών λίγο έλειψε να υποχρεωθεί σε αυτογκόλ από λάθος γύρισμα προς τα πίσω.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας και δεδομένου ότι οι Μανιάτης, Ιμπαγάσα είχαν αποχωρήσει με τραυματισμό και ότι ο Ολυμπιακός άρχιζε να μένει από δυνάμεις, η Μέταλιστ κέρδισε μέτρα και τα έπαιξε όλα για όλα. Στα τελευταία είκοσι λεπτά «έσπασαν» καρδιές!

Και σ’ αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός έπαιξε με την φωτιά και… κάηκε. Η τύχη μπορεί να στάθηκε με το μέρος του στο δοκάρι του Μπλάνκο και στην άτυχη έμπνευση του Ντέβιτς να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του κάτι που… έμοιαζε εκτέλεσε «α λα Πανένκα».

Το τραγικό λάθος του Μέγιερι και το γενικό μπλακ-άουτ του Ολυμπιακού «γκρέμισε» ό,τι καλό χτίστηκε με κόπο στην διάρκεια της χρονιάς. Πρώτα ο Βιγιάγκρα και μετά ο Ντέβιτς έκαναν τα όνειρα των «ερυθρολεύκων» τον χειρότερό τους εφιάλτη. Και μπορούν να τα βάζουν με τον διαιτητή διότι πριν την επίτευξη του δεύτερου γκολ υπάρχει οφσάιντ, αλλά κυρίως με τους εαυτούς τους αφού δεν κατάφεραν να καθαρίσουν πιο νωρίς το παιχνίδι.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *