Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Δώνης: «Σίγουρος για την ομάδα μου»


Βέβαιος πως ο Ατρόμητος θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15).

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την σταθερότητα και το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι τώρα που περνάμε στη φάση των συνεχόμενων παιχνιδιών θα εξακολουθήσουμε να δείχνουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε», τόνισε.

Πάντως επισήμανε τις δυσκολίες του αγώνα με τους «κυανέρυθρους». «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Σε όσα παιχνίδια τον έχω παρακολουθήσει έχει και καλό ρυθμό και δημιουργεί φάσεις κάτι που σημαίνει ότι στα συγκεκριμένα σημεία χρειάζεται από την ομάδα μου πολύ μεγάλη προσοχή. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα, πάντα τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο είναι ιδιαίτερα, και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε άλλη μια χαρά στους φιλάθλους του Ατρόμητου», ανέφερε.

Για την αυριανή αναμέτρηση έχουν επιλεγεί 20 παίκτες που είναι οι: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Γκαρσία, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Τάτος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Ζουέλα, Τόμας, Οικονόμου, Μπρίτο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Επστάιν, Καραγκούνης. Εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Καραμάνος και Ιτάνζ.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *