Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

«Η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ χτυπά στην Σύρο»


Το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών είναι έτοιμο να ξεκινήσει στην Σύρο και οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων θεωρούν πως η πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ είναι πλέον η Σύρος. Άρης, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Λαμία, Φοίνικας, Παμβοχαϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν με φόντο τον τίτλο του Κυπελλούχου με τους εκπροσώπους των ομάδων να ψηφίσουν φαβορί τον «Γηραιό», τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τους οικοδεσπότες «Πειρατές».



Αναλυτικά όσα είπαν στην συνέντευξη Τύπου οι:

Γιώργος Λεονταρίτης (πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής) 

«Σας καλωσορίζουμε στην πρωτεύουσα του ελληνικού βόλει, την Σύρο, η οποία βάζει πλάτη προκειμένου να συνεισφέρει στην ανάδειξη του αθλήματος και το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Αγαπάμε το βόλεϊ και το έχουμε αποδείξει και θα σας το αποδείξει ο κόσμος που θα έρθει να δει τα ματς του Κυπέλλου. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει. Στο τέλος των αγώνων όλοι θα βγούμε κερδισμένοι , είμαι βέβαιος».

Γιάννης Δεκαβάλλας (Δήμαρχος Σύρου): 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φιλοξενούμε στο νησί μας αυτή την διοργάνωση. Ασφαλώς δεν μπορούσαμε να πούμε όχι στην διοργάνωση αυτή. Ήδη έχουμε αναλάβει πρόσφατα δύο διοργανώσεις με μεγάλη επιτυχίαόπως το λιγκ καπ αλλά και το Final 4 του Κυπέλλου γυναικών πριν από τρία χρόνια. Στην Σύρο χτυπά η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ αφού εκτός της ομάδας του νησιού που κάνει μια πολύ καλή πορεία αγκαλιάζει το άθλημα.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος δίνουμε εξετάσεις, όχι μόνο ως ομάδα αλλά και ως τόπος για να κάνουμε τέτοιες διοργανώσεις με τις υψηλότερες των προδιαγραφών. Το ενδιαφέρον του κόσμου για να παρακουλουθήσει είναι έντονο και θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ που μας εμπιστεύτηκε, την περιφέρεια Αιγαίου και τους χορηγούς μας. Είμαι σίγουρος πως οι αγώνες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία».

Δημήτρης Καζάζης (προπονητής Παναθηναϊκού): 

«Έχω να πω πως είναι πραγματικά μια γιορτή του αθλήματος που γίνεται στο κέντρο του ελληνικού βόλεϊ, την Σύρο που αγαπάει το βόλεϊ και το δείχνει κάθε χρονιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός θέλει να χαρεί το ματς. Είναι μια άλλη διοργάνωση και δεν θα υπάρχει η πίεση που έχουμε στο πρωτάθλημα καθώς ξέρετε πόσο δύσκολη είναι η θέση μας. Το φαβορί για το Κύπελλο θεωρώ πως είναι ο Ηρακλής είτε παίξει ο Ντεσπέιν είτε όχι».

Δημήτρης Ριζόπουλος (αρχηγός Άρη) 

«Είναι θετικό το γεγονός που γίνεται το Κύπελλο στην Σύρο. Εμείς από την πλευρά μας ήρθαμε με σκοπό να παίξουμε καλό βόλει και στόχος μας είναι να φτάσουμε τουλάχιστον στα ημιτελικά. Θεωρώ πως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι οι Ηρακλής και Ολυμπιακός».

Γιώργος Γιάτσης (προπονητής Άρη) 

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Θεωρώ πως η βαθμολογία του πρωταθλήματος είναι αντιπροσωπευτικό του ποιος θα πάρει το Κύπελλο».

Θάνος Μαρούλης (αρχηγός Λαμίας) 

«Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για να γίνει αυτή η διοργάνωση. Καθαρά στον αγωνιστικό κομμάτι, όλα τα ματς είναι τελικοί. Οι διαφορές των ομαδων είναι μικρές και θα υπάρχουν εκπλήξεις σε όλα τα ματς. Για την ομάδα μου, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κόντρα στο μεγάλο φαβορί που είναι ο Φοίνικας Σύρου».

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (προπονητής Λαμίας) 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Μακάρι οι ενέργειες όσον δούλεψαν να γίνουν παράδειγμα για άλλες πόλεις. Η ομάδα μου αντιμετωπίζει την διοργάνωση ως γιορτή. Έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Φοίνικα αλλά έχουμε αποδείξει πως είμαστε σκληρή ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Όλες οι ομάδες μπορούν να κατακτήσουν το Κύπελλο αυτό».


Νίκος Ζαλμάς (προπονητής Παμβοχαϊκού) 

«Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για μια τοπική κοινωνία να διοργανώσει κάτι τέτοιο. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους. Εγώ θέλω να δω την ομάδα μου να αγωνίζειται πολύ καλύτερα από το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Ξερω πως είναι δύσκολο να νικήσουμε για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό αλλά Κύπελλο είναι, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορούν να γίνουν πολλά απρόβλεπτα και οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές».

Σταύρος Κατσανεβάκης (αρχηγός Παμβοχαϊκού) 

«Εύχομαι να γίνει μια πολύ καλή διοργάνωηση, με πολυ καλά παιχνίδια και να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο. Προσωπικά, θεωρώ πως δεν τυπάρχει φαβορί».

Βίκτωρας Κουρούπης (αρχηγός Φοίνικα Σύρου) 

«Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα που παίζουμε στην έδρα μας, δίπλα στον κόσμο μας και γνωρίζουν όλες οι ομάδες πόσο φιλόξενος είναι. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία της διοργάνωσης. Δεν μπορούμε να δώσουμε τον τίτλο του φαβορί σε καμία ομάδα από την στιγμή που γίνονται όλα τα ματς σε μικρό χρονικόα διάστημα. Λόγω φανέλας και φόρμας αν θέλετε να σας πως είναι ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός».

Νίκος Νεόφυτος (προπονητής Φοίνικα Σύρου) 

«Ως οικοδεσπότης σας καλωσορίζω όλους στην όμορφη Σύρο. Θέλω να ευχαριστηθούμε όλοι τα παιχνίδια. Σίγουρα, φαβορί είναι οι Ηρακλής και Ολυμπιακός είναι αλλά τελικά νομίζω θα το πάρει η Σύρος».

Ανδρέας Ανδρεάδης (αρχηγός Ολυμπιακού) 

« Είμαστε οι κάτοχοι του Κυπέλλου και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Στόχος μας είναι να προκριθούμε και να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στον κόσμο που θα έρθει να μας δει. Το Κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων και θα παίξει ρόλο αν αντέξουν στην πίεση οι ομάδες».

Γιάννης Καλμαζίδης (προπονητής Ολυμπιακού) 

«Είμαι απολύτως βέβαιος πως η διοργάνωση θα τελειώσει με απόλυτη επιτυχία αφού έχουν αποδείξει αρκετές φορές εδώ στην Σύρο πως αγαπούν το βόλεϊ. Εύχομαι όλες οι ομάδες να δείξουν το καλό τους εαυτό και ας κερδίσει ο καλύτερος. Το ποιος είναι φαβορί είναι περισσότερο για τους δημοσιογράφους Εμείς βλέπουμε το πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ όμως πως οι συγκυρίες έχουν γίνει κάπως έτσι που θα έχουμε έκπληξη».

Σωτήρης Δρίκος (προπονητής Ηρακλή) 

«Αρχικά, συγχαρητήρια στον δήμο της Σύρου, στον Φοίνικα αλλά και σε όλο το νησί που ανέλαβε μια τέτοια διοργάνωση σε τόσο δύσκολους καιρούς που ζούμε. Είναι ένα δείγμα για το πως πρέπει να κινηθεί η κοινωνία όσον αφορά στον αθλητισμό. Από εκεί και πέρα, το Final 8 γίνεται σε τόσο μιρκό χρονικά διάστημα που αποκτά πολλούς αστάθμητους παράγοντες. Διαφοροποιούνται πολύ γρήγορα τα δεδομένα. Νομίζω είναι σημαντικό πως για να κατακτήσει μια ομάδα το Κύπελλο πρέπει να κάνει τρεις νίκες απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Αυτό σημαίνει πως η κάθε ομάδα πρέπει να υπολογίζει τις εναλλακτικές της λύσεις τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Εμείς έχουμε στερηθεί τον Ντεσπέιν αλλά με την εμπειρία των αθλητών μας και την φρεσκάδα των νεότερων θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα. Στόχος μας είναι να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Αυτό το ματς δεν έχει καμία σχέση με αυτό του πρωταθλήματος. Το έχουμε ήδη ξεχάσει. Με βάση την δυσκολία των αγώνων, πιστεύω πως φαβορί είναι ο Φοίνικας που θα έχει και τον κόσμο δίπλα του, μετά ο Ολυμπιακός λόγω των λύσεων που έχει και τρίτοι ερχόμαστε εμείς που έχουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Κώστας Προύσαλης (αρχηγός Ηρακλή) 

«Θέλω να συμφωνήσω με όλους για την εξαίρετη φιλοξενία της Συρου αλλα έχω να κάνω ένα μικρό παράπονο στην οργανωτική επιτροπή για την απουσία των φιλάθλων μας. Γνωρίζετε όλοι πως μας στηρίζουν και μας βοηθούν πάρα πολύ σε όλα τα ματς αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει εδώ στην Σύρο. Εμείς θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε το Κύπελλο αλλά ο Φοίνικας έχει το προβάδισμα να το κατακτήσει».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *