Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

«Πάνοπλη» για την πρόκριση η Εθνική Πόλο

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, χωρίς απουσίες, αντιμετωπίζει τη Ρουμανία στον αποψινό αγώνα (20.00, Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά), τελευταίος για τον Β’ προκριματικό όμιλο του World League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που χρειάζεται 3 γκολ διαφορά ,ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, θα παραταχθεί τόσο με τους έμπειρους Δεληγιάννη, Χατζηθεοδώρου όσο και τους Χρήστο Αφρουδάκη και Καραμπέτσο, που ήταν απόντες στον ματς με την Τουρκία.

Την 13άδα αποτελούν οι: Νίκος Δεληγιάννης, Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης (αρχηγός), Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Μουρίκης, Μάνθος Βουλγαράκης, Φίλιππος Καραμπέτσος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Ντράγκαν Άντριτς μαζί με τους 13 πολίστες που θα παίξουν σήμερα (20/3) και τους Αλέξανδρο Γούνα και Άγγελο Βλαχόπουλο, θα αναχωρήσουν την Τετάρτη (21/3) με προορισμό το Βελιγράδι όπου θα προετοιμαστούν από κοινού με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Η αποστολή της Ελλάδας θα επιστρέψει το ερχόμενο Σάββατο(24/3) και τη Δευτέρα(26/3) θα αναχωρήσει για το Έντμοντον του Καναδά προκειμένου να συμμετάσχει στο Προολυμπιακό (01-08/04).

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *