Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αυτοί θα το θυμούνται για πάντα


Ίσως να μην είναι πολλοί εκείνοι που στο τέλος της χρονιάς θα μνημονεύουν την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Δόξα Δράμας.

Εξαίρεση αποτελούν σίγουρα οι Παναγιωτούδης και Νιμανί που σημείωσαν τα παρθενικά τους γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (ο πρώτος στο ντεμπούτο το στην ενδεκάδα) και οδήγησαν τους Θεσσαλονικείς στο τελικό 2-0.

Τρία δοκάρια για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι που δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά από την ήδη υποβιβασμένη Δόξα Δράμας.

 ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε μπροστά στην εστία του Δαύκου, με «δράστη» τον νεαρό Παναγιωτούδη, ο οποίος με ένα ωραίο, τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή, σκόραρε και συνδύασε την πρώτη του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα με γκολ.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες στις οποίες ο τερματοφύλακας της Δόξας αντέδρασε σωστά και τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους δεν επεφύλαξε και πολλές συγκινήσεις.
Δεν ισχύει όμως και για το δεύτερο, όπου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα γκολ με τον Νιμανί, για τον οποίο επίσης ήταν το πρώτο, αλλά το πραγματικό πάρτι έγινε με τα… δοκάρια.

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές οι γηπεδούχοι σημάδεψαν σίδερο. Πρώτα εξαιρετικό σουτ του Σταφυλίδη στο 54’, στη συνέχεια προσπάθεια του Παναγιωτούδη στο 59’ που λίγο έλλειψε να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ και τέλος μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, η μπάλα «προτίμησε» να μην καταλήξει στα δίχτυα και το σκορ παρέμεινε σε κολακευτικά για τους φιλοξενούμενους επίπεδα.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *