Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Μπάχαλο η αγωνιστική, μπάχαλο και η… ουρά!


Ένα ματς που αναβλήθηκε (Λεβαδειακός -Ξάνθη), ένα ματς που διακόπηκε λόγω ρίψης αντικειμένων (Άρης -Αστέρας Τρίπολης), ένα ματς που πήγαινε για γιορτή και στο τέλος έγινε η έκπληξη της δεκαετίας κι έπεσε γιούχα (Ολυμπιακός-Κέρκυρα) ήταν αυτά που σημάδεψαν την αγωνιστική.

Την ίδια ώρα, η Δόξα συνέχισε να παίζει για πάρτη της και κράτησε ψηλά τη σημαία της αξιοπιστίας (κόβοντας βαθμούς από τον Εργοτέλη που καίγεται) ενώ στο Κλεάνθης Βικελίδης είχαμε μία ακόμη οριστική διακοπή αγώνα που θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Άρη.

Αν θελήσουμε να τα πάρουμε ένα-ένα τα ματς και με την σημείωση ότι ξεκάθαρη γνώμη δεν μπορώ να έχω για κανένα -βλέποντας το λεπτό προς λεπτό και άρα όλα από λίγο- ο θόρυβος θα δημιουργηθεί για το Ολυμπιακός -Κέρκυρα. Να πεις κάτι με σιγουριά με βάση την εικόνα του ματς δεν μπορείς. Όταν βλέπεις λίγο πριν το γκολ το δοκάρι του Ορμπάιθ δεν πιστεύεις σε κάτι… πονηρό.

Από την άλλη, όταν το ματς τελειώνει και ακούς γιούχα και δεν γίνεται ο γύρος του θριάμβου, δεν μπορείς να μην σταθείς στο κριτήριο των φίλων της ομάδας που ήταν στο γήπεδο. Και η δικιά τους γιούχα και αποχώρηση από το γήπεδο, σημαίνει αν μη τι άλλο ότι έχουν μεγάλα παράπονα από τους παίκτες της ομάδας τους. Οι τελευταίοι, λοιπόν, έδωσαν δικαιώματα που δεν έπρεπε να δώσουν…

Κανένα δικαίωμα αντίθετα δεν έδωσαν οι παίκτες της Δόξας που έβαλαν πλέον πολύ δύσκολα στον Εργοτέλη, ο οποίος την Μεγάλη Τετάρτη υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο ματς της χρονιάς, ενδεχομένως και για τους δύο. Μπράβο, λοιπόν, στη Δόξα -που αν και αδιάφορη- συνεχίζει να παίζει για την αξιοπρέπειά της.

Το ίδιο έκανε και ο Παναθηναϊκός που νίκησε τον Πανιώνιο 3-0 και άφησε τους Νεοσμυρνιώτες με την αγωνία και την ανάγκη επικράτησης στο ματς με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη την μεγάλη Τετάρτη.

Αντιθέτως, αγωνία… τέλος για τον ΠΑΣ, που στις τελευταίες αγωνιστικές κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Καθάρισε και την ΑΕΚ -όντας μάλλον καλύτερός της- και πλέον την αφήνει να ψάχνει τουλάχιστον μία νίκη στα δύο τελευταία ματς για να είναι σίγουρη για την παρουσία της στα πλέι-οφ.

Επίσης, η αγωνία τέλειωσε και για τον ΟΦΗ, που με τη νίκη του σώθηκε και μαθηματικά (δεν κινδύνευσε ποτέ σοβαρά βέβαια) αλλά και για τον Παναιτωλικό που δεν σώζεται ούτε με θαύμα πλέον.

Τέλος, ο Άρης μάλλον θα κλείσει την χρονιά (μετά και από αυτή τη διακοπή) με ακόμη πιο απογοητευτικό τρόπο κι από την συνολική παρουσία του στο πρωτάθλημα, που επίσης ήταν απογοητευτική. Αντίθετα, ο Αστέρας μάλλον κλείδωσε την έκτη θέση της βαθμολογίας (ελπίζει και για είσοδο στα πλέι-οφ) που είναι πιθανόν να του δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, λόγω μη αδειοδότησης κάποιου εκ των… από πάνω.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *