Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι!


Την ευτυχία να οργανωθεί για έναν… «τελικό» της προκοπής με τον Παναθηναϊκό θα έχει η ΑΕΚ!

Ο πυρετός των καρτών δεν στέρησε κανέναν από τους επτά «επίφοβους», ο τραυματισμός του Κλωναρίδη δεν αποδεικνύεται αρκετός για να του στερήσει την ευκαιρία να εμπλουτίσει τον λογαριασμό του με τους «πράσινους» και η «Ένωση» θα διεκδικήσει σχεδόν πάνοπλη την Κυριακή το Champions League.

Τρεις ήταν οι μεγαλύτεροι «πονοκέφαλοι» του Κωστένογλου πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ:

Το αν θα πάρει η ομάδα τον πρώτο «τελικό» για το Champions League, με ποιες απώλειες (από τους επτά παίκτες πού ήταν στο όριο καρτών) θα πήγαινε στον δεύτερο «τελικό» και το αν θα είχε διαθέσιμο -έστω σε αυτόν- τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ε, σε μια ασυνήθιστη για ΑΕΚ… συνωμοσία του σύμπαντος, όλα κύλησαν ιδανικά μέχρι την Πέμπτη.

Και η «Ένωση» επικράτησε και κανένας από τους «κιτρινισμένους» δεν θα ξεκινήσει πρόωρα διακοπές και ο Κλωναρίδης τέθηκε σήμερα στη διάθεση του Κωστένογλου.

Ξεπερνώντας, λοιπόν, τους πόνους στα πλευρά από το χτύπημα που είχε δεχθεί στο Περιστέρι από τον Ιτάνζ (και λόγω του οποίου έχασε το ματς με τον ΠΑΟΚ) ο νεαρός προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη. Θα έχει, έτσι, την ευκαιρία να συνεχίσει την Κυριακή τη μίνι παράδοση που ήδη έχει προλάβει να «χτίσει» με τον Παναθηναϊκό.

Πέραν των γνωστών απουσιών λοιπόν (του τιμωρημένου Καράμπελα και του τραυματία Σιαλμά) η «Ένωση» θα παραταχθεί πάνοπλη στο «ξεκαθάρισμα» για το Champions League. Θα ξεκινήσει να το κάνει, ωστόσο, από το Σάββατο, όταν και οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Κωστένογλου προκειμένου να αποφορτιστούν πριν την τελευταία μάχη της χρονιάς.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *