Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Τρέχουν» για όλα

Δεκαπέντε μέρες νωρίτερα σε σχέση με την εφετινή σεζόν θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επόμενη περίοδο, λόγω της συμμετοχής του στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η πρώτη επίσημη υποχρέωση του «Δικεφάλου του Βορρά» στη διοργάνωση είναι προγραμματισμένη στις 19 Ιουλίου και μερικές εβδομάδες νωρίτερα θα έχει μάθει τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στους αγώνες που θα γίνουν στις 19 και 26 Ιουλίου.

Η συγκέντρωση θα γίνει περίπου κοντά στις 10 Ιουλίου και οι «ασπρόμαυροι» θα είναι ισχυροί σε όλες τις κληρώσεις (εφόσον περάσουν), αφού όλα αυτά τα χρόνια «έχτιζαν» για το μέλλον με την ευρωπαϊκή τους παρουσία.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς τις υποχρεώσεις του αναγκάζει τη διοίκηση να προετοιμάσει νωρίτερα σε συνεργασία με τον Λάζλο Μπόλονι (;) το πλάνο της νέας σεζόν.

Μέσα στον επόμενο μήνα λήγουν τα συμβόλαια των Γκαρσία, Λίνο, Τσιρίλο, Ίβιτς, Νιμανί (δανεικός), Χαλκιά, Σνάουτσνερ και Μπαλάφα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, υπάρχει η αίσθηση ότι θα ανανεώσουν οι δύο πρώτοι και ενδέχεται ο τρίτος. Επίσης, αποχαιρέτισε χθες την Τούμπα ο Σνάουτσνερ.

Πιθανότητα την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς θα υπάρξει συνάντηση του Μπόλονι με τους διοικούντες και θα συζητήσουν τα δεδομένα της επόμενης περιόδου και θα διαπιστώσουν εάν ταιριάζουν οι απόψεις τους.

Ωστόσο, το ζήτημα που «καίει» σήμερα την ΠΑΕ είναι η αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν. Στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΟ θα δώσουν το «παρών» ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, ο νομικός Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο οικονομολόγος που ασχολήθηκε με το θέμα, ο Άλκης Μαυροφρύδης.

Σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις που θα υπάρξουν με την Ομοσπονδία θα έπαιζε το έγγραφο που θα αποδείκνυε ότι έχει τελειώσει υπόθεση του δανείου ύψους 2 εκατ. ευρώ από τον Ιβάν Σαββίδη.

Σήμερα το πρωί θα έχει γίνει γνωστό αν τα λεφτά του ομογενή επιχειρηματία έχουν εμφανιστεί στον λογαριασμό της ΠΑΕ. Η μοναδική αδυναμία των Θεσσαλονικέων έγκειται στο γεγονός ότι η παραπάνω επιτροπή εξετάζει τη βιωσιμότητα των ΠΑΕ.

Εκεί τα πράγματα είναι «σκούρα» εξαιτίας των οφειλών που έχουν μετακυλήσει στην επόμενη σεζόν.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *