Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δύσκολα στο Προολυμπιακό ο Κουφός


Πονοκέφαλος για την Εθνική εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά. Ο Κώστας Κουφός υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για να απαλλαγεί από κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να ενισχύσει το ελληνικό συγκρότημα στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

«Ο Κώστας έχει κάνει αρθροσκόπηση. Θα χρειαστεί περίπου ενάμιση μήνα για την αποθεραπεία του και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική», δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Άντι Μπουτογιάννης, στην «Πράσινη». Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Νάγκετς, όπου ανήκει ο Κουφός, επέμεναν να κάνει τώρα την επέμβαση κι όχι μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική, προκειμένου να επιστρέψει πανέτοιμος τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ.

Φέτος ο Κουφός έκανε την καλύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ έχοντας 5,5 πόντους και 5,4 ριμπάουντ σε 16:40 λεπτά κατά μέσο όρο με την ομάδα του Ντένβερ.

Η αποκατάσταση από τέτοιες επεμβάσεις διαρκεί συνήθως 3-4 εβδομάδες, αλλά δεδομένου ότι η συγκέντρωση της Εθνικής έχει προγραμματιστεί για τις τελευταίες ημέρες του πρώτου δεκαήμερου του Ιουνίου, ενώ το Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζουέλας γίνεται 2-8 Ιουλίου, είναι προφανές πως ο 22χρονος άσος δύσκολα θα είναι έτοιμος. Άγνωστο είναι αν θα υπάρξει «παράθυρο» να ενσωματωθεί καθυστερημένα, ακόμη και μετά το Προολυμπιακό Τουρνουά, στην αποστολή της Εθνικής, εφόσον εξασφαλιστεί το εισιτήριο για τους Αγώνες του Λονδίνου. Ωστόσο δεν αναμένεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός να βασιστεί σε άλλους παίκτες από αυτούς που θα λάβουν μέρος στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Πηγή : sport-fm.gr

Ο Ηλίας Ζούρος περιμένει να δει και τι θα γίνει με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που επίσης έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Πλέον εύχεται να μην προκύψουν νέα προβλήματα με τους άλλους ψηλούς (Μπουρούσης, Μαυροειδής, Βουγιούκας κλπ.).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *