Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Συνεχίζουν να πιέζουν


Τις εξελίξεις προσπάθησε να «τρέξει» η «Κοινωνία Μελών Αρη» με τη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε και ζητούσε άμεσες έγγραφες προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους για την ΠΑΕ.

«Το Δ.Σ. της "ΚΜΑ" συναντήθηκε και παρέδωσε έγγραφη επιστολή σε όσους εκδήλωσαν δημόσια ενδιαφέρον για την κατάθεση έγγραφης πρότασης επί των θεμάτων που συζητήθηκαν στην έκτακτη Γ.Σ. (οικονομικά, διοικητικά, οργανωτικά) για την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Αρης. Δηλαδή τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, κ. Αθανασιάδη, τον εκτελεστικό διευθυντή, κ. Κόντη, τους κ. Στεφανίδη και Φουρλίγκα και τον κ. Δεσύπρη. Καλεί δε οποιονδήποτε επιθυμεί να καταθέσει σχετική έγγραφη πρόταση μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου, ώστε αυτή να παρουσιαστεί και να αναλυθεί στην επερχόμενη έκτακτη Γ.Σ.», ανάφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες τον Άρη συνεχίζουν τις συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας. Μετά την εκδήλωση πρόθεσης από πλευράς Κόντη να αποχωρήσει από τον Αρη, ο Θανάσης Αθανασιάδης είχε συνάντηση μαζί του στην Αθήνα, για να διευκρινιστεί το τι σκέφτεται, αλλά και το κατά πόσο ισχύει η δήλωσή του πως θα βοηθήσει την ομάδα στη συμφωνία με τον υποψήφιο επενδυτή, Φερνάντο Πλα.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *