Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Όπως το… 2004


Όπου Πόρτο, βάλτε Βαρσοβία! Όπου Λουίς Φίγκο, Ρουί Κόστα και Κριστιάνο Ρονάλντο, τους τρεις πρωταθλητές Γερμανίας με τη Ντόρτμουντ. Και όπου Πορτογαλία, Πολωνία!

Τα μόνα που έχουν αλλάξει είναι τα ονόματα. Η Εθνική Ελλάδος δεν… μάσησε το 2004 και δεν πρόκειται να το κάνει τώρα!

Έχοντας την αύρα από την πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα, στο ρόστερ της τρία βασικά στελέχη της και σαφώς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ρίχνεται σε άλλη μια πρεμιέρα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με στόχο αυτή τη φορά να… κλείσει το σπίτι των Πολωνών.

Ραντεβού στις 19:00. Συντονισμένοι στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 σε περιγραφή, Γιώργου Χελάκη και σχόλιο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και σε real time στο www.sport-fm.gr.

Το έργο των παικτών του Φερνάντο Σάντος, σαφώς και είναι δύσκολο αλλά δεν πρόκειται για κάτι που δεν το γνωρίζει κανείς. Αυτό έχει φανεί περίτρανα καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας από τα εδάφη της Αυστρίας μέχρι και αυτά της Πολωνίας με τις δηλώσεις που έχουν κάνει οι διεθνείς.

«Εμείς θέλουμε να νικάμε και πηγαίνουμε σε μεγάλες διοργανώσεις. Ας το κάνετε και εσείς και μετά μιλάμε»... Ίσως η ενδεικτικότερη ατάκα των διεθνών η οποία ήρθε σε απάντηση Πολωνού δημοσιογράφου ο οποίος έκανε λόγο για το πιο βαρετό ποδόσφαιρο.

«Ήρθαμε να χαλάσουμε άλλη μια γιορτή», ήταν η πρώτη που είχε… ξεστομίσει ο Μαλεζάς.

Το μήνυμα του Φερνάντο Σάντος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου; Αντίστοιχο… «Όποιος φοβάται να πάρει σκύλο», τόνισε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας ο οποίος αισθάνεται περισσότερο Έλληνας από ποτέ, όπως ο ίδιος είπε.


Τα πλάνα του Σάντος 

Ο Φερνάντο Σάντος φρόντισε να αποκαλύψει τα πλάνα του από τις πρώτες προπονήσεις επί πολωνικού εδάφους. Ο Πορτογάλος έδειξε να επιμένει στο 4-3-3 το οποίο μπορεί να μετασχηματιστεί σε 4-5-1.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για την 11άδα παίζεται μία θέση. Αυτή στο ένα άκρο της επίθεσης με τους Σαλπιγγίδη και Νίνη, με τον τελευταίο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Οι άλλες θέσεις λίγο πολύ πιασμένες… Ο Χαλκιάς αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, και στα άκρα της οι Τοροσίδης και Χολέβας.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Κατσουράνης. Λίγα μέτρα πιο μπροστά οι Μανιάτης και Καραγκούνης.

Στο άκρο της επίθεσης θα είναι ο Σαμαράς και στην κορυφή ο Γκέκας.

Την ίδια στιγμή, οι Πολωνοί δηλώνουν ότι θέλουν τη νίκη αλλά… βολεύονται με την ισοπαλία. «Θέλουμε τη νίκη. Αυτοί οι πρώτοι αγώνες συνήθως τελειώνουν με ισοπαλία. Και εάν έρθει σημαίνει ότι είμαστε μέσα στο παιχνίδι και θα πρέπει να παλέψουμε στα άλλα παιχνίδια. Έχουμε στόχο. Εάν είμαστε στο 60ο λεπτό δεν θα ανοιχτούμε. Το ίδιο θα κάνουν και οι έλληνες. Υπάρχουν άλλοι δύο αγώνες…», τόνισε ο Φράντισεκ Σμούντα στη συνέντευξη Τύπου.

Η πιθανή 11άδα της Πολωνίας: Σέζνι, Περκί, Βασιλέφσκι, Μπένις, Πίστσεκ, Μουράφσκι, Πολάνσκι, Ρίμπους, Μπλαζικόφσκι, Ομπράνιακ, Λεβαντόφσκι.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *