Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δραματικές εξελίξεις στο Χαριλάου


Μία σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις προκαλεί η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που απέρριψε την έφεση του Άρη και δεν χορήγησε άδεια για την επόμενη χρονιά.

Το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας βασίστηκε στο μη βιώσιμο, όπως το χαρακτήρισε, πλάνο βιωσιμότητας που κατέθεσε η «κίτρινη» ΠΑΕ.

Τα μέλη της επιτροπής δεν δέχτηκαν ότι θα πουλήσει η ομάδα διαρκείας ή ότι θα μπουν χρήματα μέσω δανειοδότησης, παρότι είχαν προσκομιστεί τα σχετικά έγγραφα και υποστήριξαν ότι εισροή χρημάτων πρέπει να γίνει μέσω ΑΜΚ.

Επίσης, προβληματίστηκαν από το θέμα των προσφυγών και ειδικά του Σηφάκη, αφού αν δικαιωθεί, εκτοξεύει το ποσό πάνω από το 1 εκατ. ευρώ και ήδη τα χρέη του συλλόγου ανέρχονται στα 20 εκατ. ευρώ.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, αφού με πενιχρά έσοδα και δίχως τη δυνατότητα μεταγραφών και ανανεώσεων οδηγείται σε σημαντική συρρίκνωση.

Η χθεσινή απόφαση είναι πιθανό να προκαλέσει την αντίδραση του κόσμου, ο οποίος ενδέχεται να ζητήσει από τους παράγοντες της διοίκησης να παραιτηθούν, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Η πίεση που αισθάνονται τα μέλη της διοίκησης είναι τεράστια και το πιο πιθανό είναι σήμερα να υπάρξουν παραιτήσεις. Αυτό που προκρίνεται και μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση είναι να παραμείνουν μόνο ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί η ΠΑΕ.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *