Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Λέτο... η απόφαση


Μέχρι αύριο θα αποφασιστεί αν ο Σεμπαστιάν Λέτο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή θα συνεχίσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας με ρίσκο να χρειαστεί να χειρουργηθεί. Στον Παναθηναϊκό αναμένουν την απόφαση που θα ληφθεί σε συνεργασία του Αργεντινού επιθετικού με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν κι εφόσον η επιλογή είναι… νυστέρι, θα κινηθούν για δύο επιθετικούς (διαφορετικά για έναν).

Σήμερα ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας, θα μεταβεί στην Ιταλία για να συναντηθεί με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τους δύο γιατρούς που τον παρακολουθούν το τελευταίο τρίμηνο. Ο Λέτο αισθάνεται καλύτερα, προπονείται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες με μπάλα, αλλά δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις. Εφόσον προτιμηθεί να χειρουργηθεί, θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 μήνες, κάτι που σημαίνει πως ουσιαστικά χάνει τουλάχιστον τη μισή επόμενη χρονιά. Αν επιλεγεί η συντηρητική αγωγή, πιθανότατα θα μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος ανά πάσα στιγμή να γίνουν έντονες οι ενοχλήσεις και… αναπόφευκτη η επέμβαση, με συνέπεια να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο ίδιος ο Λέτο προτιμά σαφώς να μη χειρουργηθεί, αλλά πιθανώς να υποχρεωθεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

Σήμερα η ανακοίνωση 

Εντός της ημέρας θα στείλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπογεγραμμένο το νέο-διετούς διάρκειας-συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Ο Πορτογάλος προπονητής θα έρθει στην Αθήνα στα τέλη του Ιουνίου και στις αρχές του επόμενου μήνα θα αρχίσει η προετοιμασία. Ο 66χρονος τεχνικός είναι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση, στην οποία έχει δώσει λίστα με τις εισηγήσεις του για τις μεταγραφές, δίνοντας έμφαση στο εξωτερικό και κυρίως την πορτογαλική αγορά.

Στόχος των διοικούντων την ΠΑΕ είναι μέχρι το τέλος του Ιουνίου να γίνουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές από αυτές που έχει ζητήσει ο Φερέιρα. Σε πρώτη φάση, πάντως, θα τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα του τρέχοντος ρόστερ. Δεδομένη είναι η επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας με Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Κουίνσι (που είναι δανεικός) και Καραγκούνη, θα γίνει πρόταση μείωσης συμβολαίου σε Μπουμσόνγκ, Κατσουράνη και Λέτο και αποδέσμευσης σε Σεϊταρίδη.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *