Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έδωσε… απαντήσεις ο Σάντος


Απαντήσεις στα ερωτήματα που είχε για την αριστερή πλευρά της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ρωσία φαίνεται ότι έχει βρει ο Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προορίζει για την άμυνα τον Γιώργο Τζαβέλλα και στην επίθεση φαβορί είναι ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή-τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το παιχνίδι με τους Ρώσους.

Η σημερινή προπόνηση της Εθνικής ήταν διάρκειας περίπου μίας ώρας και ενός τέταρτου.

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τους διεθνείς να προπονούνται χωρίς να σημειωθεί κάποια αρνητική έκπληξη της τελευταίας στιγμής και όλοι είναι στη διάθεσή του για τον αυριανό «τελικό» με τη Ρωσία.

Μάλιστα, το σημερινό πρόγραμμα ήταν μεγαλύτερης έντασης από των προηγούμενων ημερών και αυτός ήταν ο λόγος που έγινε το πρωί αντί για το απόγευμα, ώστε οι παίκτες να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν.

Από την πλευρά του, ο Χαλκιάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω της θλάσης πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο που είχε υποστεί στο παιχνίδι με την Τσεχία.

Στην αρχή οι παίκτες έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα, τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας. Μετά χωρίστηκαν σε δύο μπερδεμένες ομάδες στο μισό γήπεδο.

Σε σύστημα 4-2-3-1 τους «μπλε» αποτέλεσαν οι Τζόρβας, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μαλεζάς, Μάκος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.

Στους «πορτοκαλί» με σύστημα 4-3-3 έπαιξαν οι Σηφάκης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτογλου (μεταφραστής του Σάντος), Μανιάτης, Καραγκούνης, Νίνης, Φορτούνης, Φετφατζίδης και Γκέκας.

Μετά το τέλος του «οικογενειακού διπλού» οι Φορτούνης, Νίνης και Φετφατζίδης έκαναν σουτάκια.

Όσον αφορά τις επιλογές του Σάντος για το αρχικό σχήμα, την «γαλανόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μιχάλης Σηφάκης. Μπροστά του θα είναι - από δεξιά προς αριστερά - οι Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τζαβέλλας.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι το αμυντικό χαφ και οι άλλοι δύο μέσοι ο Γιάννης Μανιάτης και ο Γιώργος Καραγκούνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Φάνης Γκέκας, δεξιά φαβορί είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και τη θέση του στην ενδεκάδα διατηρεί ο Σαμαράς.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *