Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Επέτρεψαν τις μεταγραφές!


Νέα ελάφρυνση των ποινών που έχουν επιβληθεί στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν πήραν αδειοδότηση. Όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας Αρχής οι έξι ομάδες έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών ανεξαρτήτου ηλικίας ή εθνικότητας, ενώ η υποχρέωση να πάρουν Έλληνες παίκτες έως 22 ετών έγινε έως 24 ετών.

Εκτός αυτών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου επήλθε νέα διαφοροποίηση καθώς οι ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια θα μπορούν να κάνουν απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων παικτών έως 24 ετών και θα μπορούν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν το συμβόλαιό με έναν Έλληνα παίκτη ανεξαρτήτου ηλικίας.

Απορρίφθηκε η πρόταση του Εργοτέλη!

Στην πρόταση του Εργοτέλη για αύξηση των ομάδων, διαφοροποιήθηκε με πρόταση για αύξηση των ομάδων στις 20 από τις 19 ομάδες που ήταν η αρχική πρόταση. Σε αυτή συμπεριλαμβανόταν η άνοδος μιας επιπλέον ομάδας από την Footballo League.

Η πρόταση αυτή μπήκε σε ψηφοφορία και όπως αναμενόταν –καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν παράνομη- απορρίφθηκε καθώς δεν συγκέντρωσε το 50+1 των μελών της Λίγκας.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

www.hellinika.gr

www.hellinika.gr
Ηλεκτρονικός Ψηφιακός Κατάλογος

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

οι σελίδες...