Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Το παλεύουν οι βετεράνοι του Άρη


Αρκετές είναι οι επαφές που έχουν τις τελευταίες μέρες οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Άρη που έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να βρουν λύση στο διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο στην ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται 2 εκατ. ευρώ για να τηρηθούν οι διακανονισμοί με τους ποδοσφαιριστές, να δοθούν σε όσους έχουν κάνει προσφυγή, να τακτοποιηθούν οι δύο δόσεις στην Εφορία (ύψους 400.000 ευρώ) και φυσικά να πληρωθεί το επί μήνες απλήρωτο προσωπικό.

Την ίδια ώρα, όπως γράφει η SportDay, ο Γιάννης Βένος μαζί με αντιπροσωπεία του συνδέσμου των βετεράνων επισκέφτηκε τη Δευτέρα το βράδυ τον Λάμπρο Γράντα. Στην πρώτη διερευνητική κρούση που έγινε στον πρώην πρόεδρο του Αρη, ο τελευταίος δεν ήταν αρνητικός.

Οι βετεράνοι χτύπησαν, επίσης, την πόρτα και του Μιχάλη Ζορπίδη, που κατά το παρελθόν έχει περάσει από την προεδρία όλων των τμημάτων του συλλόγου και διαθέτει και ειδικό βάρος αλλά και οικονομική επιφάνεια. «Θα βοηθήσω κι εγώ...», ήταν και το μήνυμά του.

Οι επαφές τους θα συνεχιστούν και πιθανόν μέσα στις επόμενες μέρες όλες οι πλευρές να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι για να πάρουν αποφάσεις, αφού στόχος είναι σύντομα να έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που θα μπουν στο νέο Δ.Σ., αλλά και αυτοί που θα συνδράμουν οικονομικά.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *