Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Σισέ: Μία μέρα θα επιστρέψω

Ανοιχτό αφήνει ο Τζιμπρίλ Σισέ το ενδεχόμενο να επιστρέψει μία μέρα στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού. «Μια μέρα θα γίνει. Θα είμαι πάλι εδώ. Δεν αργεί η ομάδα που θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε αυτό το ενδεχόμενο», τόνισε ο Γάλλος στράικερ. «Ποτέ δεν πρόκειται να μπορέσω να τους ευχαριστήσω αρκετά για την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν και συνεχίζουν να μου δείχνουν», το μήνυμά του στους οπαδούς της ομάδας.

Η παρουσία σου στην Ελλάδα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που σε αποθέωσαν πάλι. Τι σου έχει λείψει τον τελευταίο ένα χρόνο μακριά από την Ελλάδα;

«Είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό να επιστρέφω εδώ. Ειδικά σε αυτή την πόλη που έχω αγαπήσει. Μου λείπουν πολλά πράγματα τον τελευταίο ένα χρόνο. Ο τρόπος ζωής εδώ είναι ξεχωριστός και το απολαμβάνω όποτε έρχομαι. Είναι κάτι που ήθελα να ζήσω ξανά κάποια στιγμή σε καθημερινή βάση».

Το όνειρο των φίλων του Παναθηναϊκού είναι σε δουν και πάλι μια μέρα στο «τριφύλλι». Θα το κάνεις πραγματικότητα;

«Μια μέρα θα γίνει. Θα είμαι πάλι εδώ. Δεν αργεί η ομάδα που θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε αυτό το ενδεχόμενο. Αλλά μέχρι τότε προτεραιότητά μας είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Όχι ακριβώς να ξαναχτιστεί από την αρχή η ομάδα, αλλά κυρίως να βρεθεί η λύση στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Κι όταν γίνει αυτό σίγουρα θα είμαι εδώ για να μιλήσουμε για την επιστροφή μου στην ομάδα».

Είσαι ενήμερος δηλαδή για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα τον τελευταίο χρόνο; Έχεις μιλήσεις με τους πρώην συμπαίκτες σου για όσα έγιναν;

«Ναι, φυσικά. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο και για αυτούς και για τον σύλλογο να αντιμετωπίζουν αυτές τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά είμαι σίγουρος πως με τις γίνονται θα βρεθεί τελικά μία καλή λύση».

Η λύση που προωθείται αυτή τη στιγμή είναι η συμμετοχή του κόσμου, στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα κι άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Θεωρείς πως είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο;

«Ναι, μπορεί να είναι μια καλή λύση να πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του. Γιατί αυτή τη σεζόν, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, οι φίλαθλοι δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένοι με τους ιδιοκτήτες. Οπότε με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχουν ανάλογα φαινόμενα. Ο ίδιος ο κόσμος θα είναι αυτός που θα επιλέγει τη διοίκηση και ουσιαστικά θα έχει ενεργή συμμετοχή στη διαμόρφωση της ομάδας. Νομίζω ότι είναι μία καλή προοπτική που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Ίσως μια μέρα το κάνω κι εγώ».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους του Παναθηναϊκού;

«Ποτέ δεν πρόκειται να μπορέσω να τους ευχαριστήσω αρκετά για την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν και συνεχίζουν να μου δείχνουν. Και πραγματικά ελπίζω ότι κάποια μέρα θα είμαι και πάλι εδώ, στον Παναθηναϊκό, για να τους ανταποδώσω ένα μέρος της αγάπης που μου δείχνουν».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως φαίνεται, θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα. Θεωρείς πως είναι ο κατάλληλος για τη νέα προσπάθεια που γίνεται;

«Ναι, νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος. Έχει μεγάλη εμπειρία και πολύ καλές ιδέες. Δούλεψα μαζί του και τον θεωρώ έναν πολύ καλό προπονητή. Ήθελε πάρα πολύ έναν τίτλο με τον Παναθηναϊκό από τότε που συνεργαζόμασταν και είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει».

Ο φίλος σου, Σωτήρης Νίνης, ανοίγει μία καινούργια σελίδα στην καριέρα του, πηγαίνοντας στην Ιταλία και την Πάρμα…

«Είναι καλό για εκείνον. Να δει τι μπορεί να κάνει κάπου αλλού, σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Να διαπιστώσει αν μπορεί να τα καταφέρει σε ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος για αυτόν και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει καλό αυτό το βήμα στην καριέρα του».

Όταν βλέπεις το τατουάζ με το «τριφύλλι» που έχεις στο πόδι σου, τι σου έρχεται στο μυαλό;

«Μια φανταστική σεζόν. Ήμασταν πραγματικά ανώτεροι από τους αντιπάλους μας. Είχε περάσει πολύς καιρός που ο Παναθηναϊκός είχε να κερδίσει τον τίτλο. Από την πρώτη μου χρονιά έπρεπε να κάνουμε το νταμπλ και το καταφέραμε. Είναι κάτι ξεχωριστό στην καριέρα μου αυτή η σεζόν. Και είμαι πολύ περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας».


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *