Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Δημήτρης Διαμαντίδης : «Να μείνω για πάντα στον Παναθηναϊκό»


Την επιθυμία να παραμείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατά την επίσκεψή του στο στο 4ο Triple Crown Basketball Camp ως καλεσμένος των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

«Στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα με την αποχώρηση του κ. Ομπράντοβιτς γιατί από την πρώτη μέρα μου ήταν εκεί. Όσο για το μέλλον μου το έχω ξανά δηλώσει ότι θα επιθυμούσα να μείνω για πάντα στον Παναθηναϊκό», απάντησε σε σχετική ερώτηση ενός μικρού φίλου του μπάσκετ.

Όσο για το πώς αισθάνθηκε βλέποντας τον Ολυμπιακό να κατακτά την Ευρωλίγκα, ανέφερε: «Καταρχάς στεναχωρήθηκα που εμείς δεν τα καταφέραμε. Όμως ότι μια ελληνική ομάδα μέσα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο κατάφερε να κατακτήσει αυτό τον τίτλο και σε συνδυασμό ότι ήμασταν η μοναδική χώρα με δύο εκπροσώπους στο Final 4 είναι ένα πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό στοιχείο για το μέλλον».

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει απάντησε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί αθλητές, πιθανώς να είναι ο Χουάν Ναβάρο».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *