Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στόχος τα… αστέρια για τον ΠΑΟ


Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάλαγα (21:45, ΝΕΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως χρειάζεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Το έργο των παικτών του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα είναι εύκολο, όμως θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να βρεθούν στις 30 του μήνα στην κλήρωση που θα γίνει στο Μονακό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πάει για τουρισμό στην Ανδαλουσία και ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε χθες ότι η ομάδα του θα παλέψει μόνο για τη νίκη.

Ο 66χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον Παναθηναϊκό απέναντι στην ισπανική ομάδα. Συγκεκριμένα, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης και μπροστά του θα παίξουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης με τον Βιτόλο, ενώ πίσω από τον φορ θα παίξουν ο Ζέκα δεξιά, ο Μαυρίας αριστερά και ο Σισοκό στον άξονα. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Φορναρόλι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Μαρίνο, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Σεϊταρίδης και Πίντο. Στην Αθήνα έμεινε Κουίνσι, ο οποίος ακόμα δεν είναι έτοιμος. Μόνοι τους γυμνάστηκαν χθες και οι Σο, Χουχούμης, Ιωαννίδης, οι οποίοι επίσης αποκλείστηκαν, όπως και οι Ταμπάκης, Φουρλάνος, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης.

Πώς θα αγωνιστούν οι Ισπανοί 

Με σύστημα 4-3-3 θα παίξει η Μάλαγα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι άφησε εκτός τον τραυματία Μπαπτίστα και ο Σέμπα Φερνάντες, μετά από απόφαση του Χιλιανού τεχνικού. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Φαμπρίς, ο οποίος αποτέλεσε τον παίκτη-αποκάλυψη της πρεμιέρας της Primera Division.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καμπαγέρο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάμεθ, Ντεμικέλις, Ουέλινγκτον και Μονρεάλ. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Πορτίγιο, Καμάτσο και Τουλαλάν. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Χοακίν, αριστερά ο Ίσκο και στην κορυφή ο Χουάνμι (Φαμπρίς).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καμενί, Χεσούς, Μαρέσκα, Ντούντα, Ελισέου, Μπουονανότε, Σέρχιο Σάντσεθ και Ρέσιο.

Να σπάσει το αρνητικό σερί 

Την πρώτη του νίκη σε ισπανικό έδαφος θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετρούν μόλις 1 ισοπαλία και 11 ήττες απέναντι σε ομάδες που προέρχονται από την Primera Division. Συγκεκριμένα, το θετικό αποτέλεσμα του «τριφυλλιού» ήταν στις 25 Φεβρουαρίου 2009 κόντρα στη Βιγιαρεάλ στη φάση των «16» του Champions League.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *