Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

«Το θέλαμε και το πιστεύαμε»


Πανευτυχείς για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών παρουσιάστηκαν η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου, μιλώντας στη SportDay. «Βάσει της πορείας που είχαμε διαγράψει στις προηγούμενες διοργανώσεις περιμέναμε», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Τσιάβου και της Χριστίνας Γιαζιτζίδου στη SportDay

Για το πώς αισθάνονται μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου 

Τσιάβου: «Εχουν περάσει σχεδόν 48 ώρες και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε. Βάσει της πορείας που είχαμε διαγράψει στις προηγούμενες διοργανώσεις περιμέναμε ότι στο Λονδίνο θα ερχόταν ένα μετάλλιο. Το θέλαμε και το πιστεύαμε».

Γιαζιτζίδου: «Ηταν μια δυνατή στιγμή, τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή είναι έντονα. Οταν άρχισα να ασχολούμαι με την κωπηλασία, το έκανα περισσότερο για παιχνίδι. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι στα 23 μου θα είχα πετύχει τόσα πολλά».

Για τις σχέσεις που έχουν αναπτύξει 

Τσιάβου: «Γενικά ως άνθρωπος προσαρμόζομαι πολύ εύκολα. Βέβαια το αν μια συνεργασία θα πετύχει ή όχι εξαρτάται και από τις δύο πλευρές. Μόλις μερικές εβδομάδες αφότου γίναμε πλήρωμα με τη Χριστίνα, ένιωσα ότι πηγαίναμε καλά. Είχαμε το κέφι μιας καινούριας βάρκας και έπειτα από πολύ σύντομο διάστημα άρχισαν να έρχονται τα μετάλλια».

Γιαζιτζίδου: «Νομίζω ότι το 2009 αυτό που μας ένωσε από την πρώτη στιγμή ήταν η πίστη στον εαυτό μας και η θέληση για επιτυχίες. Ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην επικοινωνία».

Ολόκληρη η συνέντευξη των δύο κοριτσιών στο σημερινό (06/08) φύλλο της SportDay…

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *