Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Πρόκριση και… θέαμα


Τη νίκη και μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του θα επιδιώξει απόψε (21:00, OTE TV1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, www.sport-fm.gr) ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπνέι Γεχούντα, στον επαναληπτικό του 2-0 στο Ισραήλ, προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα play offs του Europa League.

Τελειώνει του Ρετζινάλντο. 

Το 2-0 στο Ισραήλ κόντρα στην Μπνέι Γεχούντα έχει στείλει τον ΠΑΟΚ με το… ενάμιση πόδι στα play offs του Europa League, ωστόσο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλουν τόσο τη νίκη, όσο και μία καλή εμφάνιση, στο πρώτο τους φετινό επίσημο παιχνίδι στην Τούμπα. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς εφόσον πάρουν την πρόκριση, θα είναι στους «ισχυρούς», στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν.

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα 

Δεν αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς ο Γιώργος Δώνης. Στην επίθεση θα είναι ο Αθανασιάδης, ο οποίος θα πλαισιώνεται είτε από τον Γιάννου, είτε από τον Σαλπιγγίδη, με το δεύτερο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Αναφορικά με το ποιος θα καλύψει το κενό του Γκαρσία και θα αγωνιστεί δίπλα στον Λάζαρ, αυτός θα είναι -εκτός απροόπτου- ο Παναγιωτούδης.

Στις υπόλοιπες θέσεις… Ο Γλύκος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Κουμάλο και Κατσικά να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Λίνο και Έτο να είναι στο αριστερό και το δεξί άκρο αντίστοιχα. Τέλος, αριστερά στα χαφ θα είναι ο Ρομπέρ και δεξιά ο Γεωργιάδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρουμάνος, Κρίστιαν Μπάλατζ.

Τελειώνει του Ρετζινάλντο 

Τη λύση της συνεργασίας του Ρετζινάλντο Σίλβα με τη Σιένα περιμένουν στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον καλέσουν στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός επιδιώκει να λάβει ένα μέρος των οφειλομένων του από την ιταλική ομάδα και στη συνέχεια να μεταβεί στην συμπρωτεύουσα και να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *