Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Δώνης: Πρέπει να έχετε υπομονή


Υπομονή συνέστησε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας, εν όψει του κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν καλά ότι η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα «κλειστεί» στην περιοχή της και χρειάζεται να παρουσιαστούν σοβαροί για να μπορέσουν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Πρέπει να σπάσουμε γρήγορα αυτήν την άμυνα και να βάλουμε γκολ. Δε σας φοβάμαι, αρκεί να υπάρχει η υπομονή. Έχετε τις δυνατότητες. Είστε καλύτερη ομάδα από τον Αρη και θέλω ακόμη μεγαλύτερη σοβαρότητα σε σχέση με τον αγώνα της Ξάνθης», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του 43χρονου προπονητή.

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζοντας ότι από τους πρωταρχικούς τους στόχους είναι να μη φτιάξει ο αντίπαλος φάσεις, αφού το ίδιο έγινε (εκτός της μεγάλης φάσης του Μαρσελίνιο) και με την Ξάνθη.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Δώνη για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Λάζαρ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φωτάκης και ο Ρομπέρ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Λόρενς.

Επίσης, χθες έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση και οι Χακόμπο (επέστρεψε από την Ισπανία) και Σταφυλίδης (ξεπέρασε την ίωση).


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *