Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Οριακά για τρεις στον ΠΑΟΚ


Με ανεβασμένη διάθεση μετά τη μεγάλη νίκη στην Ξάνθη, αλλά και γεμάτες μπαταρίες μετά το χθεσινό ρεπό, όλοι στις τάξεις του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο Γιώργος Δώνης θα διαπιστώσει μέσα στην εβδομάδα αν θα έχει στη διάθεσή του τους τρεις τραυματίες Σαλπιγγίδη, Γκαρσία και Βιβιάν. Ο πρώτος αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Ο Ουρουγουανός μέσος είναι λίγο… πίσω και το πιθανότερο είναι να επανεμφανιστεί στο επόμενο παιχνίδι, απέναντι στον ΟΦΗ, αν και με το πάθος που τον διακρίνει και τη δίψα του να παίζει στα μεγάλα ματς τίποτα δεν είναι απίθανο. Όσο για τον Βιβιάν, πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος, αλλά με την πολύ καλή παρουσία των Κατσικά και Κουμάλο στο τελευταίο παιχνίδι είναι δύσκολο να «σπάσει» αυτό το δίδυμο.

Θα έρθει ο Σαββίδης; 
Πιθανό είναι να εμφανιστεί στην Τούμπα για το ματς με τον Άρη ο Ιβάν Σαββίδης. Ο νέος μεγαλομέτοχος δεν ήταν δυνατό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να δώσει το «παρών» στο προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο θέλει να δείξει με πράξεις πως είναι κοντά στην ομάδα και το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Πάντως επειδή δεν ενημερώνει για το πρόγραμμά του τους ανθρώπους της ομάδας, ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα έρθει στην Ελλάδα.

Περιμένουν απάντηση 
Μέσα στη μέρα αναμένεται να γίνει γνωστό αν στο ντέρμπι της Κυριακής θα υπάρχει παρουσία οπαδών του Άρη. Από την περασμένη εβδομάδα οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν συμφωνήσει στη μετακίνηση 1.000 φιλάθλων στα μεταξύ τους παιχνίδια, η αστυνομία είναι αρνητική, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Πολιτεία, που θα λάβει και τη σχετική απόφαση.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *