Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ελπίδες για Σιόβα


Η απογοήτευση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Σιόβα στο παιχνίδι της Εθνικής με την Σλοβακία μετριάστηκε την Τετάρτη! Ο διεθνής αμυντικός των ερυθρολεύκων υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τα αποτελέσματά τους αφήνουν μια... νότα αισιοδοξίας σε σχέση με την αρχική εντύπωση που είχε δημιουργηθεί βάσει της πρώτης διάγνωσης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο διεθνής αμυντικός έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση, αλλά ελαφριάς μορφής.

Τι σημαίνει αυτό; Από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού αποφεύγουν να αναφερθούν σε ημέρες απουσίας του από τις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Σιόβας άρχισε άμεσα τη θεραπεία και τι ειδικό πρόγραμμα από την προπόνηση της Τετάρτης και η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον ιατρό του Ολυμπιακού.

Όπως και να έχει, θα είναι σίγουρα απών από του παιχνίδι του Σαββάτο με την SKODA Ξάνθη. Όμως, υπάρχουν κάποιες ελπίδες για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, αυτό με την Μονπελιέ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τοπίο για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Γάλλους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με το «πώς» θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του Σιόβα στο ειδικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *