Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

«Στηρίξτε τον Παναθηναϊκό»


Κάλεσμα της διοίκησης στους οπαδούς της ομάδας

Πρόσκληση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και να στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα κόντρα στην Μάριμπορ απευθύνει η «πράσινη» ΠΑΕ. «Καλούμε όλους τους Παναθηναϊκούς να βρεθούν αύριο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, δίπλα στην ομάδα μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Αύριο ο Παναθηναϊκός δίνει, τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Μάριμπορ.

Είναι αυτονόητο ότι όσο περισσότερη είναι η στήριξη στην ομάδα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επίτευξης του επιθυμητού αποτελέσματος. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους Παναθηναϊκούς να βρεθούν αύριο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, δίπλα στην ομάδα μας.

Οφείλουμε, τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε ενέργειες που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και για το λόγο αυτό περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της ομάδας μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενημερώνουμε ότι:

• Οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00.

• Οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις θύρες 1 έως 4 και 28 έως 35, μπορούν να προσέρχονται από τον Τομέα Α, πλησίον του Τείχους των Εθνών.

• Οι κάτοχοι εισιτηρίων στις υπόλοιπες Θύρες, θα μπορούν να προσέρχονται και από τους τομείς Β, Γ και Δ στη βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ.

Τέλος, οι φίλαθλοι καλούνται να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά τους αντικείμενα κυρίως στα σημεία του προελέγχου όπου παρατηρείται ιδιαίτερος συνωστισμός.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *