Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Αποκλείστηκε ο Μανωλάς από την αποστολή της Εθνικής

Από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αποκλείστηκε ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής στόπερ έδωσε το «παρών» στην συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όμως εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για μερικές μέρες.

Έτσι ο 21χρονος αμυντικός θα παραμείνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, όπου θα συνεχίσει θεραπεία και συντηρητικό πρόγραμμα.

Ο Μανωλάς κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Φερνάντο Σάντος, όμως το ντεμπούτο του παίρνει αναβολή για την νέα χρονιά και τους κρίσιμους αγώνες για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στη θέση του νεαρού αμυντικού κλήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική κόντρα στην Σλοβακία.

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώθηκε κανονικά σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και σε αυτή θα ενσωματωθεί αργά το βράδυ ο Γιώργος Σαμαράς. Οι διεθνείς θα προπονηθούν στις 16:30 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για πρώτη και τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους.

Αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της «γαλανόλευκης», με ενδιάμεση στάση στην Κέρκυρα, για να παραληφθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή στην Ιρλανδία.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Σάντος για αυτό το φιλικό

Καρνέζης, Περιστερίδης, Τοροσίδης, Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος,, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κονέ, Ταχτσίδης, Νίνης, Σαμαράς, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Σιόβας.


Πηγή : 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *