Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Μόνο πρόκριση θέλει ο ΠΑΟΚ


Αποφασισμένοι να διορθώσουν το «λάθος» του πρώτου αγώνα με την Καλλιθέα παρουσιάζονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Φουλ επίθεση ετοιμάζει ο Δώνης για το αποψινό ματς της Τούμπας.

Τον έναν από τους δύο στόχους της φετινής σεζόν παίζει απόψε ο ΠΑΟΚ. Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται (20:00 OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) την Καλλιθέα στην Τούμπα, στη ρεβάνς της ήττας με σκορ 2-0 πριν από δύο εβδομάδες στην Αθήνα.

Το έργο των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Δώνη είναι εξαιρετικά δύσκολο και ο αποκλεισμός ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια που έχουν δώσει, αδυνατώντας να πετύχει ένα γκολ και υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα για τους «ασπρόμαυρους», όμως οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να προκριθεί η ομάδα στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Δώνης στις τελευταίες προπονήσεις, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Αποστολόπουλο, Κατσικά, Κατσουράνη και Λίνο.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε, Λάζαρ και Φωτάκης. Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης, ο Λόρενς (Ρόμπερ) και Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Ιντζίδης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Φωτάκης και Γκαρσία.

Εκτός έμειναν οι Γιάννου, Έτο , Σίλντενφελντ και οι τραυματίες Γεωργιάδης, Πέλκας, Χακόμπο, όπως και ο Κουμάλο που είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *