Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Μεγάλη και σημαντική νίκη»


Απολύτως απαραίτητη αλλά και ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι στο Ισραήλ ο Στράτος Περπέρογλου, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Παρά τις απουσίες που είχε και τις δυσκολίες που συνάντησε στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη και ο Στράτος Περπέρογλου μέσω του ΝοvaΣΠΟΡ FM στάθηκε στην αντίδραση που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο τέλος της αναμέτρησης. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Περπέρογλου στην εκπομπή "Μπαμ και Κάτω": 

Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στην ήττα από την Σιένα που είχε προηγηθεί και την ανάγκη που υπήρχε πλέον για το «διπλό» στο ματς με την Μακάμπι. «Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο μετά από εκείνη την ήττα και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη χθες για να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον», τόνισε. 

Αναφορικά με τα κομμάτια του παιχνιδιού στο οποίο ο Ολυμπιακός την Πέμπτη είχε πρόβλημα είπε: «Όλα τα ματς ξεκινούν από την άμυνα. Χθες στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα. Τους επιτρέψαμε να τρέξουν και φάγαμε εύκολους πόντους. Μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι και δεχθήκαμε πίεση αλλά το θετικό είναι ότι καταφέραμε να αντιδράσουμε, να γυρίσουμε και τελικά να πάρουμε μία μεγάλη και σημαντική νίκη». 

Ερωτηθείς για τις απουσίες των Λο και Πάουελ που είχαν οι «ερυθρόλευκοι», σχολίασε: «Σε αυτά τα ματς δεν έχεις την πολυτέλεια να σκεφτείς ποιος λείπει. Χρειάζεται να έχεις όλα τα όπλα στην φαρέτρα, λείπανε βασικοί παίκτες για μας αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη καθώς όσοι έπαιξαν πήγαν πολύ καλά, όπως ο Σλούκας για παράδειγμα». 

Τέλος, σχετικά με την δεύτερη βολή του Παπανικολάου αλλά και την αντίδραση που είχε ο Ολυμπιακός στην τελευταία φάση του αγώνα, είπε: «Ναι ήταν εντολή να χαθεί η δεύτερη βολή για να μην προλάβουν να κάνουν επίθεση. Δεν αντιδράσαμε σωστά αμυντικά και παραλίγο να πάθουμε το ίδιο για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα». 

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *