Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Χακόμπο: «Πολύ σημαντική νίκη»


Χακόμπο: Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι

Δύσκολη, αλλά σημαντική χαρακτήρισε ο Σανθ Χακόμπο την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανθρακικό (4-1) στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε πως η εξέλιξη της αναμέτρησης έδειξε ότι ο «Δικέφαλος του βορρά» είναι μία μεγάλη και ποιοτική ομάδα με υψηλούς στόχους.

Ωστόσο, ο Χακόμπο ανέφερε πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι, καθώς ακόμη υπάρχει πολύ δρόμος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά»:

Για το πώς ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη:«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη και αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από την εξέλιξη του αγώνα. Και αυτό συνέβη γιατί μείναμε πίσω στο σκορ από ένα αυτογκόλ, είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ χάσαμε και πέναλτι λίγο πριν τελειώσει το πρώτο 45λεπτο.

Γνωρίζαμε πως επειδή ο αντίπαλος μας έμεινε με 10 παίκτες, στο δεύτερο ημίχρονο θα έπαιζε με μαζική άμυνα όπως και συνέβη.

Όμως παίξαμε όπως έπρεπε, δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και την ηρεμία μας και τελικά όχι μόνο ανατρέψαμε το σκορ αλλά πήραμε και μια μεγάλη σε έκταση νίκη.

Από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε πήγαν όλα καλά όπως θέλαμε, θεωρώ πως ήταν καθοριστική η ισοφάριση του Λάζαρ. Μετά την ισοφάριση σε κάθε φάση που δημιουργήσαμε, βάλαμε και γκολ. Και αυτό αποδεικνύει πως έχουμε στοιχεία μεγάλης ομάδας που έχει υψηλούς στόχους. Αυτή ήταν η πρώτη ευρεία νίκη της σεζόν και ήταν πράγματι μια πολύ σημαντική νίκη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι καλό ότι ξεκινήσαμε τη χρονιά με νίκη αλλά δεν πρέπει να μένουμε σε αυτήν. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αναμφίβολα όμως, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα: «Πρέπει να κερδίσουμε και στον αγώνα του κυπέλλου που ακολουθεί. Αλλά και στο πρωτάθλημα έχουμε δύσκολη συνέχεια με δυο ματς με ομάδες που μας ακολουθούν, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης».


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *