Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Στην πίεση


Έμφαση στην ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο έδωσε και στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μίτσελ εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη».

Το σχέδιο του Μίτσελ είναι σαφές. Πίεση στην ΑΕΚ από ψηλά στην περιοχή της, για να κλέψει μπάλες ο Ολυμπιακός και να διασπάσει πιο εύκολα την άμυνά της που αναμένεται πολυπρόσωπη και οχυρωμένη στα μετόπισθεν. Για το λόγο αυτό ο Ισπανός προπονητής δούλεψε και στο σημερινό διπλό στο πρέσινγκ, όπως επίσης και στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας για καλύτερη κυκλοφορία και ανάπτυξη. 

Ο Μίτσελ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στις στημένες φάσεις, τόσο με την ομάδα του σε θέση επίθεσης, όσο και σε θέση άμυνας. Το ευχάριστο για εκείνον είναι πως εξακολουθεί να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. 

Για την ενδεκάδα υπάρχουν ακόμη κάποια ερωτηματικά. Το δίδυμο των στόπερ παραμένει «ανοικτό»: θα παίξει για δεύτερο συνεχές ματς βασικός ο Αβραάμ Παπαδόπουλος; Και ποιος ή ποιοι εκ των Μανωλά, Σιόβα και Κοντρέρας θα πάρουν το χρίσμα για τη μία ή και τις δύο θέσεις στο κέντρο άμυνας. Ο Μανιάτης φαίνεται πως επανέρχεται στο βασικό σχήμα, αλλά μένει να φανεί ποιον εκ των Μασάντο ή Γκρέκο θα εκτοπίσει. Σίγουροι φαντάζουν ο Μέγιερι στο τέρμα, οι Παπάζογλου και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας, ο Φέισα ως αμυντικό χαφ και η επιθετική τριπλέτα των Αμπντούν, Βλαχοδήμου και Τζεμπούρ. 

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (την Κυριακή θα γίνει ένα απλό χαλάρωμα) κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, στην οποία διεκδικεί θέση μετά από τρίμηνη απουσία ο Φουστέρ.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *